Следва

Три поколения Караджови на страниците на EVA

Ема Уотсън е септемврийската корица на британския Vogue

С развитието на кариера й, се развива и модния й профил...

People of art преди 8 години

Ема Уотсън освен с нова корица за британския Vogue може да се похвали и с успешен преход от дете звезда към млада дама с позиции, което впрочем е все по-трудно постижимо в Холивуд.

Славата я повлича на крехката 10-годишна възраст с ролята на Хърмаяни Грейнджър във филмите за Хари Потър и следователно уроците по стил започват да валят за нея на червения килим, още преди да е навлязла в тийнейджърските си години. С развитието на кариера й, се развива и модния й профил - Кристофър Бейли я избира за рекламно лице на Burberry през 2009; осъществява колаборации с Alberta Ferretti и People Tree; а от 2011 насам е част от звездния екип посланици на Lancôme.

А междувременно успява да се превърне и в любимка на не един или двама дизайнери. Първоначално е забелязана от Карл Лагерфелд на 17-годишна възраст и оттогава Chanel е сред предпочитаните й избори за червения килим. Също така не престава да подкрепя и английските брандове от рода на Christopher Kane, Erdem и Peter Pilotto.


Ема Уотсън, 2000 


Ема Уотсън, 2001


Ема Уотсън, 2002


Ема Уотсън, 2004


Ема Уотсън, 2006


Ема Уотсън, 2007


Ема Уотсън, 2008


Ема Уотсън, 2009


Ема Уотсън, 2009


Ема Уотсън, 2010


Ема Уотсън, 2010


Ема Уотсън, 2011


Ема Уотсън, 2012


Ема Уотсън, 2013


Ема Уотсън, 2014



More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра