Следва

Да прикриваме ли недостатъците си

Грим тенденции от подиума - Неонови устни

Бляскави неонови устни и много силни цветове като акцент забелязахме по подиумите на Лондонската седмица на...

Beauty News преди 15 години

Бляскави неонови устни и много силни цветове като акцент забелязахме по подиумите на Лондонската седмица на модата. Оказа се, че този, леко наподобяващ поп арт, тренд е обединяваща тема на много от ревютата на дизайнерите там.

Моделите на Nathan Jenden контрастираха на черно-бялата колекция с флоуресцентно оранжево по устните. По повод на този грим имаше изказвания от стилисти, които твърдяха, че в това отношение Лондон дава много свежи идеи, за разлика от Ню Йорк, който е доста старомоден и рамкиран. "Тук има много повече оптимизъм", твърдяха модни редактори. "И цветовете са навсякъде".



Richard Nicoll също направи успешен експеримент със светлобежовите си до телесен цвят облекла, върху които изпъкваха оранжевите устни на моделите.



Какофония от цветове обаче сътвори ревюто на Ashish, където дори и косите бяха опръскани с ярки цветове. Розови, лилави и сини екстенжъни, в комбинация с тюаркозени и цвят фуксия устни доведоха до истерични възгласи журналисти и критици.

Повечето от дизайнерите споделят, че използват единствено MAC Ruby Woo lipstick, а това, че всички залагат на един и същи цвят като акцент в ревютата, е една от отличителните черти на лондонските дизайнери, което го няма при другите модни столици.

More Beauty News