Следва

Ashish Gupta - Силното цветно присъствие

Front row чат подлуди модния свят

Модната мрежа, с развитието на медиите и технологиите, се превръща в много самобитна и пред погледите ни придобива свои собствени функции. И като такава...

All fashion преди 15 години

Модната мрежа, с развитието на медиите и технологиите, се превръща в самобитна, и пред погледите ни придобива свои собствени функции. И като такава, при нея се появява и нуждата от постоянна комуникация. Пред смаяните ни погледи се появи нова социална игра, която за наша изненада, се оказа много trendy и също толкова продуктивна.

Докато седим на front row, впечатление ни прави непрекъснатият поток от думи, който се излива от телефон на телефон, и за сведение - известният моден журналист Чарли Портър пише усърдно и оживено нещо сбито и кратко за музиката, съпровождаща ревюто на Margaret Howell. И тази гледка започва да става обичайна, защото интернет пространството се сдоби със съвсем нов сайт, който напомня твърде много на facebook.com, с тази разлика, че е предназначен за многостранна връзка между всички стилисти, модни редактори, модели, дизайнери и т.н.

Twitter.com е свободна услуга, позволяваща поддържането на връзка с всички пряко и непряко замесени в модната индустрия и по-конкретно, съчетано с присъствието ни на модната седмица в Лондон.

Ние вече го ползваме на нашето Blackberry. Единственото модно приложение за твоя телфон. Изисква се актуален e-mail…

More All fashion