Следва

FASHION STARTER: Мика Джанели - най-стилнaта блогърка на Южното полукълбо

Моден двубой на седмицата: Крис Дженър срещу Кайли Дженър

В ожесточена надпревара, една срещу друга, поставяме майка и дъщеря, облечени в бански с повече от 26-годишна история...

All fashion преди 8 години

Тази седмица модният ни двубой е повече от интересен. В ожесточена надпревара, една срещу друга поставяме майка и дъщеря, облечени в бански с повече от 26-годишна история.

Става въпрос за Крис и Кайли и розовото плажно ансамбълче, с което мама Дженър вършее по плажовете на Акапулко през 80-те, а днес най-малката й дъщеря обира точките на плажуващите в Мексико по време на нейната почивка там.

Вдясно виждаме току-що навършилата 18 години Кайли, която носи банския така, че да покаже щедро всички извивки наследени й от кака Ким, съчетала розовото с нищо друго освен няколко плитки назад, които са на мястото си през цялото време, докато празнува на плажа Casa Aramara.

Вляво се наслаждаваме на Крис Дженър, която по онова време е майка само на четири от шестте си деца, а Кайли едва ли е била планувана дори. Тя изглежда великолепно за времената и годините си, съчетала Body Glove банския с тъмни очила и сламена шапка.

Ние, като че ли си имаме фаворит, но според вас коя от двете Дженър се е справила по-добре с розовия бански. Многодетната майка Крис или сладката секси Кайли?
 

Анкета

Кой от двата прочита на това плажно бижу бихте предпочели?

More All fashion