Следва

Най-добрите бюти визии от Golden Globes 2020

Какво ново: Kylie Skin и в България от 2020

Douglas ще разпространява гамата грижа за кожата ексклузивно на територията на Европа.

Beauty News преди 4 години

Kylie Skin, козметичната линия на Кайли Дженър, част от Kylie Cosmetics, ще се продава и в Европа, благодарение на ексклузивна сделка с немската парфюмерийна верига Douglas.

Kylie Skin е една от най-бързоразвиващите се и дигитално застъпени козметични компании. От Douglas съобщават, че представянето на линията ще бъде "ценен подем в продажбите през 2020".

"Кайли доказа многократно, че продуктите й отговарят на нуждите на американските потребители и очакваме същата вълна от ентусиазъм и в Европа", казва Тина Мюлер, Главен изпълнителен директор на Douglas Group.

От пролетта на 2020, Douglas ще внесе шест от продуктите на Kylie Skin, включително измивната пяна, хидратанта и околоочния крем от серията. Цялата продуктова гама е веган, без сулфати, глутен и парабени. Линията ще се предлага и в България, като с началото на новата година се очаква повече информация около лансирането на бранда.

От немската компания очакват Kylie Skin да бъде най-големият им лаунч за следващата година, както и да се нареди в топ 10 на брандовете в тази категория.


Закъснели с The Ordinary манията? Запознайте се с 9-те ни любими продукта


Припомняме, че през ноември бюти магнатът продаде мажоритарния дял от козметичната си компания Kylie Cosmetics на конгломерата Coty - собственик на още грим и козметични марки като Covergirl, OPI, Rimmel, GHD и Clairol, за сумата от 600 милиона щатски долара, като едно от обещанията, които собствениците на двете компании дадоха, беше именно по-голяма достъпност на продуктите.

More Beauty News