Следва

Моментна снимка: изсипахме чантата на Габриела

Седмичен ХОРОСКОП - 24.08 – 30.08

Тази седмица планетарният калейдоскоп е готов да ни даде почивка: не се очаква нито един значителен напрегнат аспект...

Astro преди 8 години

Тази седмица планетарният калейдоскоп е готов да ни даде почивка: не се очаква нито един значителен напрегнат аспект. Освен това, първата половина на седмицата обещава да бъде доста благоприятна за това - в спокойна обстановка да приведем в порядък своите лични или бизнес дела.

Най-благоприятен ден може да се нарече вторник, когато ще "заработи" съвпада на Слънцето и Юпитер, а Луната ще направи към него положителен резонанс. Дните от вторник до петък ще бъдат благоприятни за укрепване на семейните отношения, общуване с роднини, озеленяване и благоустройство на дома.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Откажи се от пасивно съзерцание на живота – действай активно!


Тази седмица звездите те съветветват да се отдадеш на активен живот – посещавай събирания, общувай с приятели и разбира се, поразходи се по магазините. Наистина не си заслужава да харчиш много пари – сега не е най-подходящият за това период. Но флаконче нов парфюм или оригинален шал напълно можеш да си позволиш. Запази си час при моден коафьор – седмицата е идеална за предприемане на промени в обичайния ти стил. Агресивният подход в личния живот не е за предпочитане. За постигането на желаната цел ще ти помогне методът на незначителните компромиси – отстъпвай лесно, без борба. Не плаши любимия, натрапвайки му плановете си за бъдещето.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Не предприемай промени!


Не е най-успешната седмица за теб, затова не замисляй нищо ново. Още повече не прави опити кардинално да променяш стила си – било то нова прическа, парфюм или козметична линия. Самочувствието също няма да е добро. Отчасти това е свързано с недоволството ти от външния вид. Потърпи малко – скоро неблагоприятният период ще си отиде и ти ще можеш да направиш желаните промени. За сега отдели повече време на косата си. Прическата е доминиращ фактор за външния облик, но на първо място е здравата коса и правилната грижа за нея.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Избери идеалната фигура!


Тази седмица ще ти се наложи да избираш – или сладки неща, или идеална фигура. Не храни илюзии – да съчетаеш приятното с полезното, този път няма да се получи. Всяко отклонение в тази посока ще доведе моментално до излишни килограми. Не отказвай покани за събирания – прекрасно можеш да се позабавляваш и без сладки изкушения. Ако направиш на любимия приятен неочакван подарък сега, ще бъде оценен както никога. Това е прекрасна възможност за хармонизиране на отношенията ви.

РАК 22.06 – 23.07

Животът е игра – изиграй я!


В понеделник можеш леко да изпиташ нервите на любимия – прояви хладност и невъзмутимост, за да осъзнае колко му е нужна твоята нежност и грижа. Само не прекалявай! В четвъртък желанието ти да се насладиш на уединение ще остане само мечта – целият ден ще си в центъра на събитията. В края на седмицата са възможни проблеми с кожата на лицето – напълно естествено явление. Разгледай своите козметични средства – провери добре ли се съчетават и какъв състав имат. Помисли правилно ли се храниш. Не употребяваш ли твърде много тлъсто месо? Хапвай на вечеря вместо тежка храна салата от свежи зеленчуци и малко орехи.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Ароматът може да те отпусне приятно!


Бъди активен и не забравяй за последователността в действията. Не е желателно лекомислено да даваш обещания, тъй като с тяхното изпълнение могат да възникнат проблеми. Звездите те съветват в близките дни да си набавиш ефирни масла. Намирайки се в помещение изпълнено с аромат на кардамон, сандалово дърво или бергамот ще можеш бързо да се избавиш от умората и да постигнеш добро настроение.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Необходим ти е творчески подход!


Тази седмица дълго, но безуспешно ще търсиш по магазините тоалета на мечтите си. Звездите те съветват да подходиш към въпроса творчески. Откажи се от мисълта да си купиш нещо готово. Вместо това направи няколко скици и с тях отиди при добър шивач – резултатът от съвместните усилия ще надмине и най-смелите ти очаквания. И не забравяй грижливо да подбереш аксесоарите – те ще направят образа ти „пикантен”.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Твоят аромат е важен!


Възможно е да влезеш в противоречие с любимия човек и да усетиш напрежение в отношенията. Прояви деликатност и отзивчивост и ще възвърнеш почти изплъзващата ви се хармония. Тези дни са подходящи за покупка на парфюмерия, може и чрез интернет магазин или по каталог. Не се страхувай да пробваш нещо ново – разбира се преди да поръчаш непременно се запознай с подробното описание на аромата, а най-добре е да ти разкаже за него човек с опит. Бъди внимателен когато се изказваш, отстоявайки своите принципи.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Флиртът е приятно преживяване!


Постарай се да не драматизираш ситуацията, която може да възникне в отношенията ти с любимия човек. Претенциите му са следствие от недостатъчното ти внимание. Това е лесно поправимо особено в четвъртък и неделя. В тези дни много лесно можеш да изработиш най-ефективната стратегия за общуване с противоположния пол. Как да предизвикаш траен интерес у тези, които са ти симпатични и да се избавиш от натрапчивите ухажвания на тези, към които не изпитваш ни най-малка симпатия – интуитивно ще намериш верния модел на поведение. Ако и без това майсторски владееш множество прийоми за флиртуване, то сега ще можеш да изработиш и няколко нови.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Обаятелност с метален отблясък!


Напълно възможно е тази седмица изведнъж да решиш да се откажеш от някой отдавна запланиран тоалет за важно мероприятие и да се окажеш пред необходимостта да правиш нов избор. В този случай звездите те съветветват да обърнеш внимание на дрехи с метален отблясък. Отенъкът може да е всякакъв, но отдай преимущество на сребърен или златен вариант. И не забравяй, че аксесоарите за подобно облекло е необходимо да се подберат твърде внимателно.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Не се доверявай на първото си впечатление!


Като цяло ще бъдеш доволен от себе си, но и малко уморен. Прекарай повече време навън, наслаждавай се на разходките. Посети музей или нова изложба – това ще остави в теб усещането, че си прекарал времето си ползотворно. Тази седмица съдбата ти е приготвила няколко изпитания за проницателност. За това не бързай да съдиш за човека по първото впечатление. Понеже този, който първоначално ти се стори неподходящ, всъщност може да се окаже твърде изкусен любовник.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Дръж под контрол негативните емоции каквото и да стане!


Твоят инат може да ти направи лоша услуга – постарай се да не отблъскваш този, който винаги ти е помагал. Бъди търпелив, тактичен и внимателен в разговорите – несдържаността ще ти създаде бъдещи проблеми. Не е изключено тези дни да си загрижен относно избора на чанта, подходяща както за разходки, така и за работа.

РИБИ 20.02 – 20.03

Гледай философски на живота!


Сега си на гребена на вълната – заобиколен от тайни и загадки, дори и сплетните ще ти правят поразителна реклама. Общителност и обаятелност няма да ти липсват – нови срещи и запознанства те очакват. А на работното място не си струва излишно да капризничиш и да се заяждаш за дреболии – с такива действия ще настроиш срещу себе си околните. Очаквай трудности с любимия – запаси се с търпение и не се дразни от капризите му. От способността ти да приемеш философски случващото се, много зависи как ще се нареди по нататък живота ти.

More Astro