Следва

Лейди Гага в необработена фотосесия за новия CR Fashion Book

67-годишната Грейс Джоунс пя топлес на сцената на Afropunk Festival

Прекланяме се до земята пред тази истинска музикална легенда, но въпреки това няма как да скрием изненадата си, по-скоро неприятна, от начина, по който тя се появи облечена на последния си концерт...

People of art преди 8 години

Прекланяме се до земята пред тази истинска музикална легенда, но въпреки това няма как да скрием изненадата си, по-скоро неприятна, от начина, по който тя се появи на последния си концерт.

Грейс Джоунс, за която явно възрастта няма значение, се качи на сцената на фестивала Афропънк в Бруклин облечена в шокиращ тоалет, който остави зрителите за няколко секунди безмълвни след качването й на сцената.

67-годишната черна перла излезе да пее по бикини и корсет, който обаче стигаше до долната линия на гърдите ѝ и те бяха изцяло навън, покрити единствено с боя, наред с цялото останало тяло на звездата, нарисувано с езически знаци, допълващи крещящия за внимание тоалет.

Малко преди самата изява Джоунс загатна на почитателите си в мрежата, че ги очаква нещо невиждано с думите:

„Идвам в Бруклин за Афропънк фестивала за шантави облекла. По-добре се облечете така че да ме впечатлите”, написа певицата.


 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра