Следва

Б като Библия, Б като Блог – Eat the world!

Men's Exhibit: Фарел Уилямс и революционният деним

След като влезе в класацията на GQ за най-стилните от началото на века и бе коронясан от Америка за „модна икона“, щастливият Фарел не спира дотук...

All fashion преди 8 години

След като влезе в класацията на GQ за най-стилните от началото на века и бе коронясан от Америка за „модна икона“, щастливият Фарел не спира дотук.

Продължавайки екологично ориентираните си модни идеи, този път певецът си съдейства с датската модна марка G-Star Raw, създавайки колекция Есен/Зима 2015 изцяло изработена от боклука на океана. Буквално!

Мотото е „Нека превърнем пластмасата на океана в нещо прекрасно“, а ние определено сме мотивирани, че подобни проекти биха променили природната ситуация към по-добро. Към „happy“ екипа се присъединяват и текстилната компания Bionic Yarn (чиито съосновател е самия Уилямс) и еко групата Parley for the Oceans, които помагат на певеца да осъществи смелите си начинания.



Спокойно няма нужда да се вглеждате в материята в търсене на някоя пластмасова бутилка. Отпадъчните материали преминават през специална обработка, след което се комбинират с други тъкани, за да се получи крайният продукт. Колекцията включва панталони, якета, тениски и суичъри от океанския деним, а цялостният глобален проект е придружен с креативна графична визия, която подтиква към еко-отговорност.
И накрая само подшушваме... Фарел е помислил и за дамите!

More All fashion