Следва

100 грама удоволствие за сетивата

Седмичен ХОРОСКОП - 31.08 – 06.09

Седмицата започва с две привидно различни комбинации, които обаче, ще доведат до неспокойно, променливо състояние на биосферата. Кулминацията на тези два аспекта ще бъде във вторник, 01 септември...

Astro преди 8 години

Седмицата започва с две привидно различни комбинации, които обаче, ще доведат до неспокойно, променливо състояние на биосферата. Кулминацията на тези два аспекта ще бъде във вторник, 01 септември.
Преди всичко, трябва да обърнем внимание на опозицията между Слънцето и Нептун. През тези дни трябва да бъдем внимателни с очакванията и обещанията, възможна е неискреност или заблуда, както от опонентите, така и от съюзниците. Необходимо е да избягваме изкушенията да получим предимство за сметка на измами или укриване на важна за другите информация.

Вторият аспект - съвпадат на Марс и Венера. Обикновено този аспект се разглежда като благоприятен, но нека не забравяме - Венера сега е в ретроградно движение, което придава на съвпада отрицателни качества. И двете планети, както и аспектът на Слънцето и Нептун, описан по-горе, са свързани с партньорството и говорят за желание да се действа със скрити методи.

Може да се очаква, в началото на седмицата, тайни преговори на различни враждуващи фракции и силови провокация, мащабни финансови манипулации с цел въздействие както на противниците, така и на общественото мнение.

От сряда до събота състоянието на биосферата ще остане почти неутрално и ще зависи единствено от кратките аспекти на Луната с други планети. Като цяло уикенда се очаква да бъде по-благоприятен, поради тригонът (120 градуса) на Слънцето и Плутон. В отношенията на хората ще се върне потребността от прозрачност и желание да се занимават само с достоверна информация и честни "играчи".

За това ще помогне и Венера, която ще излезе от ретроградност в неделя, в 15-я градус на Лъв, обобщавайки много от проблемите в личните и партньорски взаимоотношения. Също така, обратът в движението на Венера е сигнал за възстановяване на икономиката след финансовите и пазарните неуспехи, в последно време.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Не е леко!


Предстоят ти две не леки седмици и трябва да се вземеш в ръце. В началото на септември ще се увеличи тревожността, ще се появяват лоши предчувствия. Опитай се все пак да не им се поддаваш. Избягвай близките контакти с агресивно настроени хора и по-често превключвай вниманието си от един проблем към друг.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Естествен и непосредствен!


В този период може да се държиш максимално естествено и непосредствено, до колкото е възможно, разбира се. Не трябва да играеш роли, ще можеш да бъдеш себе си. Качествата, които притежаваш сега ще се окажат ценни. За максимален успех погледни хората около теб, възможно е да научиш нещо и от тях, да усвоиш опит. През втората половина на седмицата ще се подобри комуникацията с деца и колеги. Благодарение на твоето обаяние, както и на повишената ти интуиция ще бъдеш в състояние да постигаш по-добри резултати в работата си.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Потребност от тишина!


Тази седмица, най-вероятно, няма да донесе на типичните Близнаци много ярки събития. Затова ще се появи възможност малко да си починеш, да се отпуснеш и да възстановиш собствените си сили. През този период се увеличава потребността от тишина, така че трябва да увеличиш времето, което прекарваш насаме със себе си. Може да нарасне и желанието да разбереш вътрешния си свят, да се увеличи интереса към психологията и мистиката. За решаване на домашни и семейни въпроси е добра втора половина на седмицата. Сега твоите думи и идеи, ще бъдат възприемани положително от останалите членове на семейството. Втората половина на седмицата ще донесе успех в личния ти живот. Така че, в този период не са изключени обещаващи романтични запознанства. А в съществуващите вече отношения бъди по-креативен и планирай една романтична вечеря с втората си половина.

РАК 22.06 – 23.07

Бъди напорист и ще успееш!


В началото на седмицата ще бъдеш активен във финансовите дела. Ако искаш да си върнеш своето - прекрасно, бъди напорист и ще успееш във всичко. Но ако си се запалил по нова идея, импулсивно ще поискаш да купиш нещо или да постъпиш по нов начин - не бързай. Разсей се с малък шопинг, а идеята обмисли старателно и без излишно бързане. При работа с хора в тези дни ще бъдеш много проницателен и навреме ще забелязваш истинските мотиви на събеседника. Отдели време за приятелите си. Общуването с тях ще ти помогне да се отпуснеш. През уикенда не оставай вкъщи, отиди на гости или на разходка - няма да съжаляваш!

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Желанията се сбъдват!


През първата половина на тази седмица ще бъдеш в състояние да разбереш по-добре към какво се стремиш в сегашния момент и в живота като цяло. Този период се характеризира с по-често поставяне на цели и задачи. И това не е задължително да доведе до някакви действия. Сега ще се ръководиш само от собствените си желания, така че поставянето на цели ще бъде напълно естествено за теб. През втората половина на седмицата ще можеш успешно да решаваш финансовите си проблеми, да планираш разходите, да взимаш ефективни решения, които ще ти помогнат да подобриш финансовото си положение. Също така ще забележиш, че си станал по-наясно с другите хора, главно поради повишената интуиция.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Жажда за знания и експерименти!


Сега се засилва жаждата за знания, експерименти. Ще се интересуваш от нова информация и следователно ще можеш да постигнеш добри резултати в обучението. През втората половина на седмицата ще имаш възможност да покажеш своята ерудиция. Нараства също и твоята любознателност. Може да вземеш участие в различни интелектуални състезания и викторини, шансовете за успех в такива мероприятия сега е много висок. Този период е благоприятен и за някои промени в начина ти на живот. Моментът е добър и за справяне с лошите навици или за преминаване към по-здравословно хранене.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Отговорни решения!


Първата половина на тази седмица може да бъде преходна фаза в живота ти. Сега може да се изкачиш на ново ниво в своето развитие, но за това може да се наложи да се откажеш от нещо. Бъди внимателен с взимането на решения, тъй като много от тях ще се окажат необратими. Не говорим за глобални промени, но от това правило трябва да се ръководиш в действията си. Втората половина на седмицата е много подходяща за анализиране на минали житейски ситуации. Сега за това ще имаш и време и възможност. Възможно е нарастване на интереса към историята на твоето семейство и неговите традиции. През втората половина на седмицата се активират твоите творчески способности: често ще те посещава вдъхновението и ще преобладава романтичното настроение.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Бъди естествен!


През първата половина на тази седмица твоето внимание ще се фокусира върху личните взаимоотношения. Сега ще можеш да се държиш максимално естествено с твоя партньор, да бъдеш емоционално отворен, което ще има положително въздействие върху отношенията ти. През втората половина на тази седмица, не са изключени срещи със стари познати, които не си виждал отдавна. Като цяло значително ще се активира общуването с приятели. Възможно е да поискаш да се върнеш към стари планове и да ги доработиш. През втората половина на седмицата прекарвай повече време у дома, опитай се да направиш жилището си по-комфортно. Сега в домашна обстановка ще можеш да възстановиш максимално бързо своите сили, както физически, така и психически.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Цели и приоритети!


През първата половина на седмицата трябва да отделиш малко повече внимание на здравето си. По това време може да помислиш за различни методи за корекция на теглото, които са безопасни, както и за здравословен начин на живот и профилактични процедури. Втората половина на седмицата ще ти позволи да определиш целите и приоритетите си в живота. Може да погледнеш назад в миналото: някои цели, които не си постигнал преди, сега може да станат отново актуални.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Романтично настроение!


Първата половина на седмицата ще ти донесе романтично настроение. През този период, ще бъдеш по-отворен към нови отношения и романтични срещи. Ще се засили желанието за флиртуване и ще се увеличи вероятността от нови познанства. Втората половина на седмицата ще бъде благоприятна за учене. Може да се наложи да повториш някои предишни уроци, да си спомниш това, което си учил по-рано. През втората половина на седмицата, може лесно да поставяш цели и да ги постигаш. В това ще ти помогне интуицията, която ще ти подскаже, оптималния път към успеха.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Настойчивост!


В личния си живот бъди настойчив ако искаш да върнеш някой, с който си се разделил или да преживееш още един път щастливите мигове от началото на връзката си. Не избягвай домашната работа: почистването, въвеждането на ред вкъщи, ще те успокои, а заедно с боклука от дома ти ще си отиде и негативната енергия. На психологическо ниво, това са - прекрасни дни за посещение на психолог и за самоанализ. Ще научиш много за скритите резерви на психиката си.

РИБИ 20.02 – 20.03

Много общуване!


Първата половина на седмицата ще донесе на типичните Риби много общуване. Сега ще привличаш към себе си хора със своята естественост и искреност. Ще нарасне твоята любознателност, това ще бъде още един стимул за контакти по време на този период. Втората половина на седмицата е добра за сключване на търговски договори, които са обсъдени по-рано. С новите бизнес партньори бъди по-бдителен, обръщай внимание дори на най-малките детайли. През втората половина на седмицата ще можеш дълбоко да изследваш вътрешния си свят. През този период може да се отървеш от психологически комплекси, задръжки и дори от някои страхове и фобии.

More Astro