Следва

В и около кухнята с новия каталог на ИКЕА

Помниш ли как ухае детството?

В детските ни спомени има едно място, отредено на домашно приготвения хляб...

All About Life преди 8 години

В детските ни спомени има едно място, отредено специално, единствено и само на домашно приготвения хляб. С хрупкава коричка, с мека средичка... Сутрин, хванали баба или дядо за ръка, отиваме към пекарната, уханна, съвършена в своя смисъл, завладяна от стотици чували ситно, прясно брашънце, готово да заухае, както го обичаме. Точно с онзи аромат на хляб помним детството си. Страшни ни липсва днес, и той, и жестът на отчупване на крайчето на път за вкъщи. Защото някои неща са по-големи от нас. Но никой не е по-голям от хляба.  



Връщаме се в този сладък спомен на деца, когато научаваме, че в Billa е замислен, осъществен и внедрен в ежедневното ни ползване на хубави неща обучителен курс за пекари. Идеята - всеки заслужава нещо хубаво, по-хубаво, отколкото може да си спомни дори. С аромата и вкуса, които заслужаваме. 


Щастливи сме от този жест, нямаме търпение да вкусим резултатите. Billa обучи професионално в два курса  свои служители и сертифицира повече от 270 пекари. Два етапа на тази уханна работилница за съвършенство -  теоретичен и практически, и магията на домашния хляб е предадена.



Съвместно със Съюза по хранителна промишленост и МОН програмата е изготвена и проследена отблизо. Знаем,  и по-важното, усещаме, че Billa държи на своите клиенти и качеството, което предлага. Доверяваме се на свежите продукти, с които магазините от веригата са винаги заредени и се радваме на чудото, наречено вкусен хляб, опечено в пекарните на самия магазин. От днес прясно изпечения хляб се появява във веригата в цялата страна. 

Наистина се радваме.

Като деца.

 

More from View Sofia

Елиза Грънчарова, ръководител на „Стратегически маркетинг“ в BILLA България - прецизното таргетиране е всичко

All About Life преди 1 година

Елиза Грънчарова заема позиция ръководител отдел „Стратегически маркетинг“ в BILLA България. Тя е завършила магистърски програми „Международни отношения” и „Планиране и прогнозиране на икономически системи“ в УНСС. Има допълнителна квалификация като Chartered Marketer към Chartered Institute of Мarketing във Великобритания. Преди да се приесъедини към екипа на веригата, в продължение на 19 години работи в The Coca-Cola Company, където заема различни ръководни позиции

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.