Следва

LG създаде нов хибриден смартфон за любителите на сгъваемите телефони

10 Healthy/Beauty apps, които задължително трябва да изтеглиш

Нашият месец на здравето може и да приключи, но с това не се изчерпват грижите за него. Днес ги съчетаваме с модерните технологии, защото няма какво да се лъжем, пристрастени сме към смартфона...

Стил преди 8 години

Нашият месец на здравето може и да приключи, но с това не се изчерпват грижите за него. Днес ги съчетаваме с модерните технологии, защото няма какво да се лъжем, пристрастени сме към любимия смартфон и точно заради това го зареждаме с най-яките приложения, които да ни помогнат да сме още по-здрави и хубави.

Ето какво предлагаме под формата на готини и полезни приложения, точно 10 на брой, да не стават грешки:

BeautyCraft




BeautyCraft е приложение за красота, от типа направи си сам, пълно с природни рецепти за маски за лице, почистване и ексфолиране на тяло и още много други. Освен това има подробен азбучен лист с естествени продукти и техните ползи за красотата. Приложението е лесно за следване със своите Стъпка по стъпка рецепти и страхотни снимки.

Yoga Studio



Yoga Studio е страхотно приложение за практикуване на йога вкъщи. С него можем да изпълняваме, следваме и персонализираме лесни за следване йога упражнения според личните ни нужди. В приложението откриваме 30 готови йога класа и библиотека с над 280 пози, за да практикувате нова техника всеки ден.

Taka a Break!




След йога преминаваме на медитация с Taka a Break!, приложение, специално създадено, за да ни помогне да се освободим от стреса и да се отдадем на релаксация. Чрез две популярни техники на медитация успокояваме ума си със или без музика и звуци от природата по наш избор.

L'Oreal Makeup Genius



Новото приложение на L'Oreal променя правилата за любителите на грим. Отминаха дните, когато се налагаше да ходим до козметичните магазини в пробване на безкрайно много продукти и цветове. С това приложение можем да изпробваме почти всички продукти в реално време като използваме камерата на телефона, която действа като огледало. Освен различни продукти, тук са и звездните визии от червения килим, като тези на Лупита Нионго или Дженифър Лопес.

Nike Training Club



Искало ли ви се е някога да засилите вашата тренировка с малко експертна помощ? Това приложение идва, за да помогне, защото е разработено заедно с професионални спортисти и майстор треньори на Nike и включва повече от 100 стъпка по стъпка демо видео клипа, предназначени да ни помогнат да постигнем целите си и да се почувстваме силни и тонизирани.

Misfit Shine



Това приложение прави по-лесно за нас да следим всичките си активности и дали получаваме необходимите седем часа сън, за да сме красиви и как се грижим за себе си.

Visada




След като качим selfie в приложението, Visada анализира нашата снимка и разработва цялостен персонализиран профил за красота. Приложението оценява грижата ни за кожата и ни зарежда с предложения как да подобрим режима си за красота, като подготвя списък със специфични продукти, с които да усъвършенстваме дневния си бюти ритуал.

Calorie Counter



Чували сме много пъти, че средното количество калории, което трябва да приемаме на ден е около 2 000. Това, разбира се, е относително и точно за това на помощ идва Calorie Counter, приложение, което взима предвид специфичните ни фитнес цели и тренировки и ни помага да управляваме нашата диета, за да сме във форма всеки ден. Освен това в приложението намираме база данни с повече от 5,000,000 храни и връзка към повечето фитнес приложения.

My Diet Coach


Когато предприемем някоя нова супер диета, е лесно в началото да сме обезкуражени и да не виждаме резултат. Точно тук на помощ идва My Diet Coach, за да ни зареди с необходимата доза мотивация директно от нашия телефон. Там можем да качваме снимки и бележки, напомняния за това, което трябва да хапваме и това, което трябва да избягваме, можем дори да си водим дневник на храненията и упражнения, а когато постигаме целите си дори има и виртуални награди.

Water you body




Един от най-лесните начини за подобрим здравето и външният си вид е проста да пием повече вода. Защото, както вече добре знаем това е най-здравословната и най-добрата напитка за нас. Това приложение ще ни помогне да следим количеството вода, което сме изпили през деня и ще ни напомня всеки път когато е време за следващата чаша.

More from View Sofia

More Стил