Следва

Мис България продължава с 24 хубавици напред

Близки срещи от трети вид

Най-популярното движение за електронна музика в България Метрополис открива сезон 2009 с феномена...

Culture преди 15 години

Виртоузът DJ Behrouz на 7-ми март в Ялта

След като Ялта превърна най-краткия месец от годината в нестихващ купон с гостуванията на топ диджеите Benny Benassi, Sandy Rivera, Sharam от Deep Dish и Francois Kevorkian, обещанията за март са за още качествена музика и парти настроение.

Още на 7-ми март зад пулта в култовия столичен клуб ще гостува виртуозът Behrouz Nazari, чийто стил трудно би могъл да бъде категоризиран. Самият Behrouz признава, че той е съвкупност от многобройните импровизации и експерименти, които е опитвал през 20-годишната си кариера.

„В основата е секси звучене в комбинация с рафинирани елементи от дийп хаус, трайбъл и прогресив бийт, щипка електро и много малко техно” – разкрива успешната си рецепта Behrouz.

Именно в майсторското съчетание на стилове и постоянната провокация към публиката се крие и големият му успех като диджей, постоянно търсен и желан гост в най-големите клубове по света - Pacha и Space в Ибиса, Crobar в Маями, Ню Йорк и Чикаго, Ruby Sky в Сан Франциско и Redlight в Париж.

Работи с титани като Danny Tenaglia, Deep Dish, Sasha, John Digweed, Carl Cox и Pete Tong. Освен като диджей Behrouz е познат и като продуцент в небезизвестния лейбъл на Deep Dish Yoshitoshi.

Билетите за партито на Behrouz се продават на цена от 20 лв. в мрежите на Еventim и Ticketstream, като и на Белия бар в Ялта.
 

6 Март
Петък

The Sound Of The Ninth Season World Tour 2009Sven Vath
Steven, Jassen Petrov, Smurf
място: зала Уверсиада
http://www.metropolis-bg.com

Най-популярното движение за електронна музика в България Метрополис открива сезон 2009 с феномена Свен Ват. 6 март е българската дата от световното турне "The Sound of the 9th Season" на легендарния диджей от Германия.
 


Последният двоен диск от легендарната клубна поредица заля световния музикален пазар в средата на миналия ноември и за пореден път демонстрира абсолютния талант на краля на "Амнезия" да впечатлява едновременно и критици и клъбъри по цял свят. "The Sound ot the 9th Season" e истинско музикално пътешествие през пиковите звуци и мелодии на 2008-ма и ретроспекция на деветия, най-успешен досега, сезон за агенцията му Cocoon в суперклуба "Amnesia" в Ибиса.

Турът "The Sound of The 9th Season", включващ 35 дати, стартира официално на 26-ти януари в клуб Zouk в Сингапур и завършва със специалното Cocoon парти в Австрия на 30 май. Билети за партито в София на 6 март могат да бъдат намерени в мрежите на Ticketstream и Еventim, както и на касата на НДК.

Първите 200 промо билета са на цена от 20 лв. билетите в предпродажба – 25 лв, а в самата вечер 30 лв. 
 

****

ClIpper



6 Март
Петък
Apero Elektro 2
ClIpper
място: Institut francais

начало: 19:30 часа до 23:30
вход: 5 лв

http://www.institutfrance.bg

More from View Sofia

More Culture