Следва

"София – Ден и Нощ": Първият БГ сериал за живота в големия град

Марая, милиардерът и огърлицата

Марая Кери е известна като една от най-големите, но и най-кичозни диви на Холивуд...

People of art преди 8 години

Марая Кери е известна като една от най-големите, но и най-кичозни диви на Холивуд, така че не е изненада за нас, че по време на съвсем неангажираща разходка из Бевърли Хилс певицата беше забелязана да носи гигантска диамантена огърлица. Модните критици веднага разплетоха езиците си, като повечето коментари относно грамадното бижу бяха затова, че най-вероятно то е подарък от приятеля й Джеймс Пакър и Мими иска да го държи близо до сърцето си възможно най-дълго, но същите не пропуснаха да отбележат също и това колко неуместно седи накита в комбинация с най-обикновените джинси и топ, на които беше заложила звездата.



Но въпреки лошите стилистични решения, които са редовно повтарящо се действие на носителката на Грами, тя явно е намерила човек, който да я харесва и обича такава, каквато е. И ако се съди по слуховете, които се носят из светските среди, двамата дори обмислят да сключат брак.

Това се случва близо година, след като Марая се раздели с бащата на двете си деца - Ник Кенън. При евентуална сватба, двамата с австралийският милиардер ще станат родители на общо пет деца, три от които са на Джеймс от бившата му съпруга Ерика, която пък сега е настоящата половинка на Сийл.

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра