Добрият малък бизнес: Деликатно перфектно в Деликатесен

Двете дами от магазин Деликатесен, за които разказваме днес, обичат вкусната и истинска храна и са се захванали да я подбират и представят по невероятен начин...

Малкият бизнес е чудесна възможност човек да осъществи мечтите си. Или поне една голяма. От това, което ни споделиха първите трима страхотни родни предприемачи на страниците ни, изглежда, че да превърнеш хобито си в работа действително е нещо, което може да те направи щастлив. Всеки от тях не просто работи, за да изкарва пари, а да прави нещо, което според него е ценно, нужно и може да бъде в полза на много хора. Младите секси брадати мъже помагат в грижата за брадите. Дамите, които искат най-качествената натурална козметика, я правят собственоръчно за всички, които държат на същата грижа. Момчетата от Fresh Brothers ни помагат в забързаните дни да се чувстваме по-здрави и по-добре.

А двете дами от Деликатесен, за които разказваме днес, обичат вкусната и истинска храна, подбират я и я представят по невероятен начин в един още по-невероятен магазин. Историята започва с колбасите! Във витрините на Деликатесен намират място топузки, бабеци, неврокопски суджуци и... спираме да изброяваме, за да не хукнете към магазина преди да е свършила нашата история. Всички приготвени от свежо българско месо по автентични рецепти с ароматни подправки.


Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.