Следва

Точно 32 неща, които ще си купим тази есен от M&S!!!

Before&After – Ирене преди и след нашия стилов експеримент

Октомври дойде, началото на новия творчески сезон е поставено, а в редакцията ни се роди поредната страхотна...

Shopping преди 8 години

Октомври дойде, началото на новия творчески сезон е поставено, а в редакцията ни се роди поредната страхотна рубрика. Все ни се въртеше в главите нещо за градски стайлинг, вдъхновен от малките, потайно скрити кътчета на София, които подръпват струните на въображението ни, а женската красота, хоп, изскача най-неочаквано иззад ъгъла, я на Раковска, я в парка на Народния... И дойде един момент, в който вече знаехме какво искаме, как го искаме, и го снимахме!

Тя е Ирене. Ърбън хубавицата, с която стартира най-новата ни рубрика Before&After. И както подсказва заглавието - представяме ви Ирене преди и след един уникален стилов експеримент. Или как гримирахме и преоблякохме типично градско момиче с ярка индивидуалност в напълно различен от нейния собствен стил.

Коя е Ирене

Родена в слънчева Испания, тя идва по Еразъм в България и въпреки че оттогава са минали няколко години, нейната ежегодна визита в страната ни остава. Влече я носталгията към приятелите, към веселите моменти и жаждата за още нови и някои вече нейни специални места в столицата.

Нейният стил

Стилът на Ирене е умерено винтидж, изчистен от детайли и ненужни акценти, които фокусират вниманието върху момичето, а не върху самия аутфит. Тениска и мамините дънки, удобни мокасини, лек грим и ярък лак на ноктите и Voilà - успешната формула на любимия ни easy chic.

Експериментът

Още от първия момент, в който я видяхме, беше ясно, че на тази чаровна испанка няма да ѝ се размине без фотосесия. От easy chic-a преминахме към една друга елегантнтност - разголена, секси, вечерна.

Намерихме всичко необходимо във ViewSofia шоп, който пуснахме в действие при оформянето на стайлинга, a грима и косата преобрази нашия бюти редактор Александра. И ето как всичко пасна прекрасно на средизомномоската красота на Ирене.

Преди







След:

Избрахме фин копринен гащеризон от Аргир Коватлиев, създаден през 2011, изключително нежен и деликатен, с цип в предната част и решен в пастелно пепелно розово и синьо. Наметнахме ѝ елегантно сако от Max Mara, понеже есента вече е тук и хладният вятър обажда своето присъствие. Щипка лукс със златните елементи във фронталната част на сандалите от H&M завършва подобаващо визията и кореспондира с логото на клъча и очилата (и двете от YSL – архив на стилиста).

За хармоничен финал добавихме пурпурен цвят в устните – тенденция, така актуална през отиващия си вече летен сезон. Свихме красивата ѝ дълга коса в елегантен страничен кок и нежно подчертахме скулите и веждите ѝ. Без да губим повече време я изведохме на малка стилна разходка през след-дъждовна София, за да снимаме на воля, да споделяме истории и градски легенди.







Всички знаем за магнетичната власт на синия цвят, още повече, че той бе една от водещите колоритни тенденции за пролетно-летния сезон и успешно скача в следващия като must-have багра в гардероба. Издълженият ревер на сакото гъделичкащо ни вълнува както и стилистичната комбинация на плътността на нежната му рибена плетка от вискоза и ацетат и прозиращата деликатност на коприната на гащеризона. Благозвучно отеква съчетнието на финия бежов цвят с пастелния акорд на материята в ефирно розово и успешно закотвя с черно-златните акценти в
аксесоарите – обувки, чанта и очила.













Коса, грим, стайлинг: ViewSofia/Александра Рамирез
Фотография: Даниел Богданов
Всички артикули в стиловия експеримент са във 
ViewSofia Shop>>

More Shopping