Art Act: Режисьорът Кари Фукунага: "Ако работата влияе на личния ви живот, значи я вършите както трябва"

Режисьорът Кари Фукунага не обича да планира нещата прекалено много. На въпроса кое е най-важното нещо, което неговият екип трябва да помни, реагира мигновено...

Режисьорът Кари Фукунага не обича да планира нещата прекалено много. На въпроса кое е най-важното нещо, което неговият екип трябва да помни, реагира мигновено: “Да бъде на пръсти" и започва да се смее: “Добавям сцени през цялото време."

В кратката си кариера, Фукунага е аплодиран за разнообразието на неговата работа, като се започне от смелия мексикански трилър “Sin Nombre” (2009 г.), последван от елегантната британска продукция “Джейн Еър” (2011), с участието на Майкъл Фасбендер и Миа Вашиковска, филмът е номиниран както за BAFTA, така и Наградите на Академията. Последното попълнение в колекцията е драма, посветена на едно момче, участвало в африканските граждански войни, наречена “Beasts of No Nation”. Но нищо не поставя името му в светлините на прожекторите както първият сезон на сериала на HBO “Истински детектив”, на който режисира всичките осем епизода на стартовия сезон и печели награда Еми за Изключителна режисура на драматичен сериал.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.