Следва

VIP Brother: Съквартирантите правят консерви в „Big Brother Impex”

Филип Киркоров, русото ангелче дъщеря му или пребореното проклятие на една циганка

Филип Киркоров, русото ангелче дъщеря му или пребореното проклятие на една циганка...

People of art преди 8 години

Става дума за малката русокоса принцеса на руската звезда - 3-годишната Алла-Виктория, чиято снимка колеги успяха да щракнат по време на музикалния фестивал „Нова вълна", който стартира в петък вечер в Сочи.

Именно тогава Алла-Виктория, която е татиното момиче на изпълнителя с български корени /Киркоров има и син Мартин, на 2/, бе представена пред журналисти след дълго затишие от светски появи. Филип я показваше повече при раждането й в края на 2011-та, оттогава е извънредно дискретен.

С лачени обувки, букли, рокля на принцеса и прочие екстри, малката дама прилича точно на дъщеря на руска естрадна звезда.



Гордият баща допълва внушението, нескромно: "Тя е дъщеря на звезда и вероятно сама може да стане такава".

Иначе кралят на руската естрада с български произход, освен двете си деца от сурогатна майка, е баща и на 14-годишна дъщеря, плод от кратката му връзка с манекенката Маша Шатланова.

Пикантното в историята с децата на Киркоров е друго - говори се, че неприятностите в живота на Филип Киркоров и ранната смърт на майка му през 1994 г. са предизвикани от тежко циганско проклятие. 33-годишната циганка Лилия Мухомадеева е осъдена за кражба от гримьорната на младата звезда по време на негов концерт през 1993 г. Ромката задига телефона и часовника на певеца, за което е осъдена на 3 години затвор. Преди да влезе зад решетките, казва на всеослушание в съдебната зала, че проклина Филип никога да няма деца и щастлив брак, както и да остане сам-самичък на света.

Скоро след тази клетва майката на Филип - Виктория Маркова, се разболява тежко от рак на черния дроб. Бащата Бедрос дори отива при Ванга, за да моли за съвет и подкрепа.

Самият Филип е поразен от бързата смърт на майка си, която умира на 27-ия му рожден ден. Двамата са много близки, а преди да умре, Виктория го заклева да се ожени за 18 години по-възрастната от него Алла Пугачова.



Филип изпълнява майчината заръка и на 15 май 1994 г. се жени за другата голяма звезда на певческата сцена в Русия - Алла в Израел. Много скоро след това самият той заболява тежко. Дълго време медиите пишат, че по подобие на майка си Киркоров има рак и почти го погребват. И до днес не е съвсем ясно дали е победил лошата болест, или въобще не я е имал.

Бракът му с примата на руската естрада приключва през 2005 г., но Филип не спира и до днес да говори колко много обича Алла.

В края на 2011 г. певецът скандализира всички с новината, че е направил дете на жена, която е родила в САЩ. Първоначално твърди, че забременяването е станало след секс между него и жената, но по-късно престава да поддържа тази версия. Година по-късно друга жена му ражда и син. Говори се, че за всяко от децата музикантът е платил по 20 хиляди долара, но според някои източници сумата е десетократно по-голяма.

А ето ги това лято Алла-Виктория и Мартин, който досущ прилича на татко си като малък:
 



 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра