Следва

Lucky Guess: В Щастливеца обядват щастливите жени!

Месечен ХОРОСКОП - Ноември 2015

През първото десетдневие на месеца, което ще премине под влиянието на Нептун, се доверявай на вътрешния си глас. Интуицията сега ще бъде много силна и ще ти помага да предвиждаш бъдещи събития...

Astro преди 8 години

През първото десетдневие на месеца, което ще премине под влиянието на Нептун, се доверявай на вътрешния си глас. Интуицията сега ще бъде много силна и ще ти помага да предвиждаш бъдещи събития и да намираш най-добрия начин за решаване на неотложните проблеми. Обърни внимание не само на внезапните прозрения, но и на сънищата, защото в тях може да бъде зашифрована важна подсказка на Вселената.

Домашната работа и взаимоотношения с близките хора, излизат на преден план в периода от 10 до 23 ноември. Това е идеалното време за укрепване на връзките с родители и деца. Ако си сам, не отказвай на предложения от роднини да ти помогнат в изграждането на личния живот. Има вероятност да те запознаят със сродна душа.

Последната декада на ноември може да събуди в теб желание да промениш коренно живота си: да напуснеш работа, да се преместиш в друг град или да прекратиш дълготрайни отношения. Не се поддавай на негативното влияние, за да не съжаляваш впоследствие за прибързаното си решение, защото недоволството ти ще бъде временно. Използвай посочения период за работа над грешките и подобряване на това, което вече имаш.

11-ти ноември - Новолуние

26-ти ноември - Пълнолуние

На 22-ри ноември Слънцето преминава в Стрелец

ОВЕН 21.03 – 20.04

За да промениш живота си, на първо място, са нужни постоянство и търпение. Ноември не е период, когато проблемите могат да бъдат решени с няколко решителни действия; необходима е къртовска работа. Друг фактор, който ще действа потискащо, е постоянната борба с конкурентите, в която опонентите ще предпочитат да използват нечестни методи. Не се поддавай на провокации: интригите - не са твоята силна страна. В личната сфера са възможни промени. От една страна, ще бъдеш по-влюбчив, а от друга - по-силен, отколкото когато и да било, стремящ се към промяна и екстремни усещания. В резултат на това при много двойки може да възникнат сложни и често конфликтни ситуации. А самотните представители на знака ще имат желание за романтични авантюри, за които по-рано не са се и замисляли.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

През ноември ще ти бъде трудно да се защитаваш от нападки и атаки. Твоите врагове и конкуренти доста ще се дразнят от професионалните ти успехи. В трудни ситуации, фокусът не трябва да бъде върху настойчивостта, а на гъвкавостта и дипломатичността; именно сега те ще бъдат най-ефективната ти тактика. Ако участваш в съвместен проект, наглеждай своите партньори и сътрудници: контролът няма да е излишен.

Ако говорим за лични отношения, то месецът може да се оцени като много положителен. Трудности не са изключени, но при преодоляването им ще ти помогне твоя опит и по-философското и мъдро отношение към живота. Ще успееш да намериш общ език с деца и възрастни и в личните отношения ще покажеш най-добрата си страна.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

През ноември постоянно ще се редуват благоприятни периоди с по-сложни, успешни с неуспешни. Първоначално ще се дразниш не на шега, но скоро природната ти лекота ще ти позволи да се адаптираш към планетарния ритъм и ще се почувстваш напълно комфортно. Естествено, при такива обстоятелства, е необходимо да се вслушаш, на първо място в интуиция си, в нейните много полезни и навременни съвети. Основните успехи през ноември ще са свързани с умението ти бързо да се ориентираш във всяка нова ситуация и със способността да използваш всяка изненада в своя полза. И все пак през ноември, може да загубиш много. Старай се да приемаш загубите като освобождаване от излишното и не забравяй, че пред теб се затварят само ненужните врати.
Говорейки за тенденциите в развитието на личните отношения, следва да се отбележи, че ноември е изпълнен с повече емоции, отколкото чувства. Сериозни привързаности през този месец са малко вероятни, но мимолетните увлечения и страсти ще процъфтяват.

РАК 22.06 – 23.07

Професионалните дела ще изискват повишено внимание. За съжаление, може да има загуби и то много сериозни. Ще работят с удвоен ентусиазъм Раците, които са се оказали въвлечени в ожесточена конкуренция. Средата на месеца е най-благоприятното време за формиране на нови делови отношения и укрепване на съществуващите такива. По това време няма да ти бъде трудно да намериш съюзници, да спечелиш благоразположението на влиятелни хора, да намериш спонсори и инвеститори за своите проекти. По отношение на бизнес отношенията, следва да се отбележи, че през ноември ще можеш лесно и без загуби да сложиш край на сътрудничество, което е престанало да бъде ефективно и ползотворно.

В личната сфера стабилните двойки ще преживеят ноември относително спокойно, въпреки че понякога Раците ще изпитват носталгия и копнеж по миналото. Има вероятност от преосмисляне на собственото поведение и спокойно осъзнаване на извършените грешки.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

В професионално отношение ноември ще бъде нервен и неспокоен. Ще трябва да правиш неща, които не искаш, да се захващаш с неприятни работи и да изпълняваш сложни задачи. Не бъркай деловите с личните отношения: там, където има "просто бизнес", ще можеш да постигнеш някаква ефективност, но ако се намесят емоции - вероятността всичко да се ограничи до губене на време е голяма.

От гледна точка на личните отношения, първата половина на месеца, ще бъде спокойна и гладка, а втората - наситена със събития. Желанието за промяна е силно, но би било по-разумно да запазиш съществуващото положение и да се въздържаш от прибързани и необмислени постъпки. В края на месеца има вероятност от главозамайващ и страстен роман.

ДЕВА 24.08 – 23.09

През ноември се опитай да не се терзаеш с размисли за случващото се и да гледаш на живота по-леко! От 1 до 10 ноември не трябва да съдиш колеги, шефове и приятели и да разкриваш своите планове и проблеми пред другите, за да не предизвикаш негативна реакция от тяхна страна. След 15-ти ноември в живота ти ще настъпи емоционално напрегнат период, дължащ се до голяма степен на трудности във взаимоотношенията с хората, които обичаш. Ранимостта и обидчивостта, присъщи на много представители на този знак, може да им създават неприятности. Но към края на месеца, ситуацията постепенно ще започне да се подобрява.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

През ноември прави само това, което ти казва сърцето и не прави нищо, което би било в противоречие с твоите принципи. Не планирай отговорни дела и събития, тъй като ще трябва през целия месец да преодоляваш препятствия, които ще те отклоняват от нормалния ритъм на живот. В периода от 1-ви до 11-ти ноември слушай внимателно предложенията или съветите, които ще ти дават приятелите, колегите или просто мъдри хора и по възможност ги следвай. През този месец може да получиш помощ, на която не си разчитал.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

През ноември тези представители на знака, които са доволни от своето положение и се страхуват от радикални промени, ще продължат да вървят по вече утъпканата пътека, без големи възходи и падения. Звездите ще ги дарят с добро настроение и увереност в утрешния ден през целия месец. Въпреки това, има и друга категория Скорпиони - които жадуват да преобърнат и подобрят своя живот, претворявайки мечтите си в реалността. Пред тях ще се отворят големи възможности, трябва само на време да изберат правилната посока.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

През ноември те очаква истински калейдоскоп от непланирани срещи и пътувания. Твоята активност, която с всеки ден ще расте, ще ти позволи да направиш съществени промени в живота си, най-вече чрез разширяване на кръга от познати и появата на ново – най-вероятно екстремно хоби. Много Стрелци през ноември ще бъдат в състояние да подобрят своето благосъстояние.

Ноември е добър момент да преразгледаш своите отношения със света като цяло и с близките хора, в частност. Именно сега е възможно да прекъснеш нежеланите връзки и да се отървеш от всичко, което прави живота ти дискомфортен. Месецът е подходящ за добре обмислени, рационални решения и действия, продиктувани от логиката. Емоциите отиват на заден план, което значително ще улесни живота на много Стрелци.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01


През целия ноември много остро ще стои въпроса за намиране на "сродна душа" - човек, който да разбере и обясни какво се случва с теб. За младите Козирози месецът е просто болезнен: ще ги обхващат съмнения, ще ги посещават тъжни мисли и чувство за безнадеждност, тъга, униние. Всичко това е в резултат на неблагоприятния емоционален фон през този период. Трябва да се опиташ да се настроиш на по-позитивна вълна, за да се справиш с негативните емоции. Никой няма да може да ти помогне ако сам не си помогнеш, подкрепата от страни ще бъде второстепенна.

ВОДОЛЕЙ 21.01 19.02

През ноември ще можеш значително да подобриш финансовото си положение, но това ще бъде свързано с увеличаване на натоварването. Не трябва сляпо да преследваш парите, в противен случай ще се окажеш обвързан с огромно количество разнообразни задължения, които трудно ще изпълниш. В личната сфера тенденцията да избягваш натиска от страна на близките ще бъде най-актуална. В най-критичните моменти стремежът към пълна свобода ще надделява, дори да осъзнаваш, че това може да доведе до скъсване на отношенията. Ще ти бъде много трудно да се въздържаш от каквито и да било прибързани действия, особено когато става дума за романтични отношения. И здравият разум тук ще бъде необходим. След като му се довериш, ситуацията ще се стабилизира и подобри.

РИБИ 20.02 – 20.03

Ноември е време за спад в деловата активност. Появява се желание да отидеш в сянка, да избягаш от проблемите, враговете и конкурентите. Може да го направиш единствено ако не те е страх от финансови загуби и пропуснати възможности. Рибите доволни от заетите позиции, също могат да си позволят да си отдъхнат. Ако не попадаш в групата на щастливите представители на знака и очакваш повече - бори се с мързела и действай!

More Astro