Следва

Детска София: Ателие 313 представя актуален прочит на приказката „Хензел и Гретел”

Привет, нови бедра. Бременната Криси Тайгън се пусна в Instagram

Бременната Криси Тейгън показа фигурата си и ни убеди, че се харесва, дори заоблена...

People of art преди 8 години

Бременна и с няколко килограма отгоре, Криси Тайгън изглежда все така прекрасно. Моделът публикува снимки в Instagram, на която с радост демонстрира заоблената си фигура.

"Привет, нови бедра. Появихте се отникъде, но аз не ви се сърдя, дори ви харесвам!“, написа сексапилният топмодел под снимката, на която лежи в прилепнало по тялото боди.

Видимо съпругата на Джон Леджънт е впечатлена от новите си размери и форми и държи да го покаже. За бременността й се разбра през октомври тази година, когато двамата с Леджънд обявиха в социалните мрежи, че чакат първата си рожба след дълги и упорити опити.

Двойката не съобщава в кой месец ще е голямото събитие, но съдейки по размера на Тайгън, вероятно наследникът ще се роди през март или април.


 

More People of art

20 пъти, в които ЧЕРВИЛОТО в главната роля променя всичко

People of art преди 2 седмици

Важен елемент, който допринася за дефиницията на персонажи във филми и известни личности. От Одри Хепбърн до кралица Елизабет II – припомняме 20 пъти, в които червилото е не просто емблематична част от визията, а буквално я взривява.

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 10 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра