Следва

аdidas представя обновените Home Court магазини в The Mall и Сердика Център

Зима плюс Адреналин - една великолепна комбинация

Като любители на динамиката знаем, че лошото време не е пречка за практикуването на любимия спорт...

Спорт преди 8 години

Като любители на динамиката знаем, че лошото време не е пречка за практикуването на любимия спорт, или поне не би трябвало да бъде. Спортният гигант Adidas също добре разбира нуждите на спортуващите през студения сезон и затова създава технологията Climaheat като отговор на преградата между любовта към движението и студа. Иновативната технология се характеризира не само с изолационни свойства, но и с поддържане нивото на хидратация на тялото. Все качества от изключително значение, когато избираме екипировка за любимите спортове на открито тази зима - бягане, колоездене, туризъм в планината или тенис на корт.

Веднъж открили предимствата на новата серия на немския бранд, на спортуващите като нас няма да им се налага да мислят за нищо друго освен за добре прекараното време, независимо колко екстремни са условията навън. Дрехите са устойчиви на температура, вятър и дъжд, благодарение на леките кухи и бързосъхнещи вклакнести материи, които качества наистина ги правят незаменими. Уникалната топлоизолация се получава от конструкция, която споява пластовете от влакна, за да се задържа топлината. Предпазването от изпотяване също е взето предвид, благодарение на дишащата, но водоустойчива технология на тъканите Pertex Endurance и Pertex Quantum GL. Друго важно качество, за което е добре да се помисли при избирането на екипировка за спорт на открито, е лекотата, която Climaheat заема главна роля. Ниската видимост при лошо време също е фактор, който не бива да се подценява, затова и екипите от серията идват със светлоотразителни знаци, за подсилена безопастност на спортуващите.

SPORT DEPOT са напълно наясно с особените нужди на активно спортуващите, затова се допитваме именно до тях за покриването на всички изисквания на избраната от нас активност през студеното време.
След подробен преглед, ето елементите, на които се спряхме...



Клин - Climalite от лека и дишаща материя, която извежда потта до външната част на дрехата, за да се изпари по-бързо.
 


Клин - Climawarm от много лека дишаща изолация от синтетични влакна, която задържа топлината, но в същото време позволява на потта да се изпари, като така дори в студено време запазва тялото сухо.



Яке - Climalite с втален силует и изолация от бързосъхнеща синтетика.



Блуза - Formotion следва извивките на тялото за по-добро прилагане и по-голяма свобода на движенията.



Обувки - ClimaCool технология с класически дизайн, осигуряваща 360-градусова вентилация, за да запази крака сух.




Долнище - подходящо за тенис на корт, туризъм и свободно време от приятна памучна материя.



Горнище - с втален силует, подходящо за тенис на корт, туризъм и свободно време. 



Тениска - Climalite подходяща за тенис на корт, скуош и бадминтон, от лека дишаща материя.



Обувки - с изчистен, семпъл дизайн, предназначени за тенис на корт.



Накитник - за тенис, от антимикробно покритие.



Лента за глава - Climalite от много лека дишаща материя и с антимикробно покритие.


Ботуши - Climaproof защитават от вятър и дъжд, абсорбират влагата и поддържат топлината, дори и при най-екстремни условия. Технологията поема натоварването и осигурява добра динамика и стабилност, без излишно натоварване върху крака.



Спортуваме със стил благодарение на SPORT DEPOT и Adidas.  

More Спорт

NOVA излъчва ексклузивно на живо полуфиналния двубой между Григор Димитров и Хуан Мартин дел Потро

Спорт преди 7 години

NOVA ще бъде единствената национална телевизия, която ще излъчи на живо полуфиналния двубой от ATP Стокхолм Оупън между Григор Димитров и аржентинеца Хуан Мартин дел Потро