Следва

От любов към големия екран: какво ново в киното в заглавия и трейлъри

Пето дете чака Ирена Милянкова в началото на лятото

Пето дете чака Ирена Милянкова в началото на лятото

People of art преди 8 години

Моделът и актриса, на която преди време гостувахме, Ирена Милянкова, чака пето дете. Слухът тръгва от нейни близки приятели и колеги, които твърдят, че в началото на лятото Ирена ще се радва на нов член на фамилията.

Малко след като роди четвъртото дете от бившия си вече съпруг Росен Чолов, Милянкова взима решение за развод, когато през 2012-та Чолов бе арестуван и обвинен в склоняване към проституция. Днес Ирена и децата й живеят с нов мъж, приятелят на действащия медел на Визаж и баща на вероятното пето дете е Николай Чолаков, но повечето го познават като Кайо. Брокер е на недвижими имоти, като фирмата му се занимава със сделки на висок клас жилища, основно в Гърция.

За бременността на Ирена все още няма потвърждение, но е факт, че тя напуска модния бизнес през юни догодина, което потвърждават и от Визаж. През изминалия юли моделът написа прощално писмо, с което се сбогува с агенцията: „Скъпи приятели и колеги, за мен беше изключителна чест и истинско удоволствие да бъда част от екипа на модна агенция „Визаж“! Благодаря ви безкрайно за коректността и уважението! Респект към двигателя на нашето семейство...“, като уточни във Фейсбук, че ще се развива в нова насока, а именно в бизнеса с недвижими имоти.
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра