Следва

Наистина вълшебно: Бенисио дел Торо, Рейчъл Макадамс и Марион Котияр озвучават „Малкият принц“

Цели две години Том Круз не е виждал дъщеря си

Цели две години Том Круз не е виждал дъщеря си

People of art преди 8 години

"Том не иска да е част от живота на Сури повече", — споделиха близки до холивудския актьор пред колеги от щатски медии, като пожелаха, естествено, да останат анонимни.

Опитни "крузоведи", запознатите дори твърдят, че не са голословни, а се базират на реални факти, които наистина навяват тъжни мисли.

Звездата от шпионската сага  "Мисията невъзможна" не е виждал дъщеря си повече от 800 дни и минимум два пъти е пропуснал рождения ден на обожаемото си навремето момиченце.

Кейти Холмс, която получи пълните родителски права над Сури след развода със сциентолога, в същото време води своя статистика. Брюнетката възнамерява да влезе в съда, за да увеличи сумата на издръжката, плащана ежегодно от Том за отглеждането на общото им дете: 400 000 долара за малката любителка на модни тоалети се оказват видимо недостатъчно.

Пък едно време така се обичаха...




 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра