Следва

Вижте новата екранизация на литературния епос "Война и мир"!

Леонардо ДиКаприо в трейлъра на новия "Завръщането"

Основан на реални събития, и последващо на книгата на Майкъл Пунке, филмът "Възвръщенецът" разказва...

People of art преди 8 години

20th Century Fox пусна силно въздействащ трейлър от новия филм на Алехандро Гонзалес Иняриту, който чакаме през януари не само заради предвидимо убийствения ДиКаприо, но и заради удивителната история, разказана от най-големите сред майсторите.

Основан на реални събития, и последващо на книгата на Майкъл Пунке, филмът "Завръщането" разказва удивителната история на човек, преживял предателство и проявил едновременно с това неистова сила на духа. По сюжет ДиКаприо е ловецът Хю Глас, принуден да се бори за правото си на съществуване в дивата природа, а заедно с това и да отмъсти на захвърлилите го там хора.

Световната премиера на лентата е на 8 януари, у нас ДиКаприо, Том Харди и Иняриту са от 22-рия ден на първия месец на новата 2016-та.

More from View Sofia

Първият трейлър на Pamela, a love story - филмът за Памела Андерсън идва на 31 януари

Celebrities преди 1 година

Netflix пусна първия трейлър за дългоочаквания документален филм за Памела Андерсън "Памела, една любовна история", чиято премиера е насрочена за 31 януари. Един от продуцентите е най-големият син на Памела и бившия й съпруг Томи Лий - Брандън Лий.  

Синергия на майсторството: Лука Гуаданино направи филм за Салваторе Ферагамо

Movies & TV преди 1 година

Режисьорът кани Дейна Томас, журналист и писател в областта на културата и модата, да му сътрудничи в новия документален филм за Ferragamo. Tя знае, че я очаква незабравимо преживяване. Надолу е нейният разказ за това как са преформулирали необикновената история на легендарния италиански обущар 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра