Съвършена коса и божествени нокти за пролет 2016 от Stephan

Stephan, водещ френски бранд за обучение на фризьори и развитие на фризьорски центрове, с подкрепата на генералния си партньор Wella Professionals представи...

Stephan, водещ френски бранд за обучение на фризьори и развитие на фризьорски центрове, с подкрепата на генералния си партньор Wella Professionals представи пред 500 гости в столичната Рейнбоу плаза haute coiffure спектакъла Renaissance.

Колекция Renaissance Nails
За първи път в България Stephan представи и своя разработка в модните трендове при маникюра. Колекцията Renaissance Nails допълва цялостната бюти концепция на марката и представя както чисто салонни тенденции за пролетта на 2016, така и артистична разработка в сценичния драматизъм на спектакъла.Визажистите на Stephan в маникюра залагат както на чистия овал, така и на контрастна работа с формата в рамките на десетте пръста. Цветовете са дълбоки и наситени, в тъмни гами, като акцент в колекцията е разработка в марсала с добре премерена салонна декорация. Колекцията показва и отворена безцветна луна с акцентни камъни, както и nude цветове.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.