Следва

Башар Рахал и Преслава Пейчева в романтично видео

25 години “Колибри”, 25% намаление!

По случай своя 25-годишен юбилей издателство „Колибри” подарява на читателите празнично онлайн намаление на...

Books преди 8 години

По случай своя 25-годишен юбилей издателство „Колибри” подарява на читателите празнично онлайн намаление на всички заглавия от colibri.bg.

През последния месец на 2015-а любимите ви четива ще стигат до вас по-безпрепятствено от всякога! Само от 1 до 31 декември: пазарувайте онлайн книги от всички жанрове с празнично намаление от 25% върху коричната цена!

По този символичен начин Колибри заявяват своята признателност и благодарност към всички свои читатели и поддръжници. Едно от най-големите и обичани издателства в България 25 години по-късно може да се похвали с лоялна и взискателна публика, с дългогодишни партньори, с десетки хиляди съмишленици. За всички тях е и техният празничен реверанс.

При поръчка на стойност над 50 лв. доставката ще бъде безплатна. Намалението от 25% е валидно за заглавията от всички категории на сайта, с изключение на вече намалените такива.

Не пропускайте да се възползвате и от безсрочната промоция, която обхваща широк спектър от заглавия – образци на съвременната литература, шедьоври на модерната класика, световни бестселъри, майсторски трилъри и криминалета, подбрани заглавия от най-престижните поредици на издателството. Количествата се изчерпват!

 

More Books