Следва

Детска София: ГОРСКА ПРИКАЗКА ЗА ТРОЛОВЕ И ФЕИ

За кой ли път бременна?

За кой ли път бременна...

People of art преди 8 години

„Радина е бременна от Донков" - шушукат родни театрали. Дали обаче? Новината за бъдещия наследник на звездната двойка от няколко години подред не дава мира на светските хроникьори, макар и този път запознати да се кълнат, че щастливото събитие е станало през лятото на морето.

Допълнително пикантен вкус на новината добавя и фактът, че Радина молела началниците си в „Театъра на армията" да намалят участията й в представленията, за да не се натоварва.

Освен това Кърджилова намалила до минимум бурните нощи, не пипвала алкохол, само от време на време палела по някоя цигара, а Деян, който е познат с буйния си нрав и с това, че е посягал нееднократно на половинката си, напоследък станал изключително внимателен и грижовен.

Кой знае, този път лъжливото овчарче може и да казва истината, но така или иначе, съвсем скоро предстои да разберем, защото, ако е така, издайническото коремче ще потвърди или липсата му ще отрече за поред път мълвата.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра