Следва

През седмицата ще видим... Или най-интересното в афиша на града 7 - 13 декември

Throwback Thursday: Love and Liberty - Сутрин в 7.00 точно с Миа Сантова

Миа Сантова е жена, която внушава елегантност, но не строга и безкомпромисна, а мека и женствена, и точно това...

People of art преди 8 години

Днес е четвъртък и по някаква неписана онлайн традиция, която спазват ползвателите на социални мрежи, и ние се връщаме във времето назад към спомените и към всички страхотни неща, които сме правили през изминалите години, горе-долу в същото безвремие, което цари в късно есенно време.

Вече със стабилен старт от шест
 Throwback-а, продължаваме да се ровим назад в страниците и да намираме още по-интересни истории, които обичаме, с които с гордеем и които обожаваме да си припомняме.

Днес се връщаме три години назад, за да си припомним как протича денят на Миа Сантова по време на работа в TV7.

Оригинална дата на публикуване: 19-11-2012


Миа Сантова е жена, която внушава елегантност, но не строга и безкомпромисна, а мека и женствена, и точно това й излъчване я постави и в класацията на ViewSofia с тв водещите, които стоят великолепно на екран. Традиционалист в прическата и винаги внимателна в изказа си, стилът й не само пред камерите, но и зад тях, е абсолютно разпознаваем, което винаги е предимство на професионалиста.

Заради това, че е сред 10-те най-елегантни телевизионни присъствия и заради удоволствието да разговаряме с един наистина обичащ работата си човек, за когото свободата да общуваш с интересни, забавни и интелигентни хора - приятелите, колеги и събеседници в ефир, е най-хубавата награда, се срещнахме с Миа по време на един снимачен ден в ТВ7, където води авторското си предаване "Уикенд с Миа Сантова".

Ето как премина един наш ден в снимки и приятен разговор за красотата, стила и най-добрата почивка в следващите редове: 

Четвъртък, 9:30. Имаме среща с Миа Сантова в офиса на Тв7 точно в 10. Тя закъснява с 30 минути, но ни се извинява искрено и със сутрешна усмивка. Разбира се, веднага й прощаваме.

Работният ден на Миа започва чудовищно рано. В 3:30 тя вече взима сутрешния душ и първата доза кафе с цигара. Иска й се спокойно да оправи тоалета си за деня и след това отива в офиса на телевизията. 

В 10:45 се отправяме към гримьорната, където започва нашия разговор. Докато я гримират, тя споделя, че не полага особени грижи за себе си. Признава си, че не е бюти маниак, обича масажите, но не й остава време. Единствената й страст по отношение на красотата това е сешоарът. Доверява се на няколко фризьори и си ги сменя постоянно. Казва, че всички в офиса знаят за тази нейна лудост и признава, че понякога прекалява с грижите покрай за косата си.

Въпросът с избора на дрехи за предаването силно вълнува Миа. Тя споменава, че понякога е много кисела, но се опитва да не се бърка в работата на стилистите, по-скоро им дава съвети. 



В 11:00 часа сяда на фризьорския стол в гримьорната за ежедневната доза сешоар. Вбесява се на един кичур, който от два дена не си седи на мястото. Сама дооправя формата на косата си, поставя допълнително червило и се запътваме към стаята на предаването. 

Към пълния материал>>
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра