Следва

Годишен ХОРОСКОП 2016: ТЕЛЕЦ

Годишен ХОРОСКОП 2016: ЛЪВ

2015 г. беше кризисна за много хора и всички ние гледаме към 2016 г. с надеждата, че тя ще бъде по-спокойна.

Astro преди 8 години

2015 г. беше кризисна за много хора и всички ние гледаме към 2016 г. с надеждата, че тя ще бъде по-спокойна. Отчасти това наистина ще бъде така, нажежаването на страстите и конфликтите ще намалеят. Но процесът на дълбока трансформация на обществото, стартирал с аспектите на по-висшите планети, ще продължи.
През 2016 г. човечеството ще се съсредоточи върху решаването на важни духовни и философски въпроси. Мнозина ще почувстват силна потребност да променят своите възгледи за живота, някои ще решат да сменят своята религия или ще открият за себе си езотерични вярвания. В обществото ще бъде преразгледано отношението към традициите от всякакъв род - религиозни или семейни. Някои хора ще поискат да се освободят от властта на правилата и догмите, ограничаващи техния живот, а други, напротив, ще настояват за необходимостта да се следва мъдростта на предците. Конфликтите между поколенията, които засегнаха почти всяко семейство през последните години, ще преминат в нова, решителна фаза. За всички тези процеси е отговорен квадратът между Уран в Овен и Плутон в Козирог, който през 2016 г. ще премине на ново ниво.

Престоят на Юпитер в знака Дева ще накара мнозина да променят отношението си към финанси, ресурси, здравеопазване. Икономическата криза от последните години ще ни застави да си направим определени изводи. По-популярни ще станат проекти за околната среда, грижата за природата и животните. Малкият бизнес ще се окаже в по-добра позиция, отколкото големите предприятия. Хората ще искат да се хранят с чиста храна, да купуват храни и продукти от доказали се малки компании. Ако планирате да започнете свой собствен бизнес през следващата година, внимателно планирайте бюджета си и потърсете подкрепата на съмишленици. През 2016 г., тези неща ще бъдат важни за развитието на успешен бизнес.

Първата половина на годината е особено добра за започване на нов бизнес. Може би светът е в очакване на някакво важно изобретение във финансовата или икономическата сфера. Много хора ще започнат щателно да следят за здравето си и ще преживеем поредната вълна на здравословен начин на живот. Така че, ако имате намерение да се отървете от лошите си навици, да се заемете със спорт и да преминете на по-здравословна храна, заемете се с това в първите месеци на годината.

Според астрологичната прогноза за 2016 г. мечтите за емиграция, които са посещавали много хора през последните години, трябва да се отложат. Това е особено вярно за първата половина на годината, когато Сатурн и Юпитер два пъти образуват напрегнат аспект. Сатурн в знака Стрелец ще засили консервативните нагласи в обществото. Вместо да си мечтаят за красиви страни, хората ще започнат да благоустройват собствената си родина, своите градове и домове. В началото на годината трябва да бъдем подготвени за различни бюрократични забавяния, бавене на визи и др. Но към края на 2016 г. ще можем спокойно да установяваме задгранични контакти и да се замислим за обучение или временна работа в чужбина.

Ето и подробната астрологична прогноза за 2016-та за всеки знак от хороскопа, които ще публикуваме поотделно за всяка зодия, следвай ни в 12-те дни пред Новата година:

ЛЪВ

Лъвовете винаги са се отличавали с умението си да правят впечатление, но 2016 г. ще изисква от тях да бъдат себе си. Ако Лъвовете свалят своята маска и не се стремят да наложат измислен от тях образ, ще бъдат приятно изненадани от факта, че истинското им лице се харесва много повече на хората. Всичко, което се изисква от теб е просто да не маскираш собственото си "Аз". Хороскопът те съветва да станеш по-открит, откровен и искрен с околните. Отвори сърцето си, научи се да се доверяваш, бъди по-честен и сърдечен.

За Лъвовете настъпва благоприятен период, защото през 2016 г. те ще бъдат в състояние да постигнат голям успех в почти всички сфери на дейност. През тази година ще почувстваш прилив на нови сили, благодарение на което ще можеш с голям ентусиазъм да се заемеш с нещо, което ти е на сърцето. Съдбата ще ти предостави много възможности за реализация не само на стари, но и на нови планове. На практика във всички начинания ще можеш да постигнеш желания успех.

Работа

Силни и амбициозни личности, Лъвовете са склонни да гледат отвисоко на хората около тях. Развивай своята наблюдателност и съобразителност – ето какво съветва хороскопът за 2016 г. Лъвът може да бъде едновременно егоистичен и истински благороден. Много зависи от самия него, от неговите мисли и действия. 2016 г. ще бъде като цяло благоприятна, но представителите на знака не трябва да забравят и за останалите.
Приземеност - не е от любимите черти на Лъвовете, но през следващата година, те ще трябва да бъдат по-практични. Трябва да се помни, че само талант и обаяние не са достатъчни.

Тези дела, които изглеждат най-значими, ще изискват максимално отдаване. Лъвовете ще трябва доста да се постараят, за да постигнат поставените цели. Годината изисква още по-голяма упоритост и постоянство от обичайното. Това, обаче, ще се ти се отплати щедро. Няма да се налага да разчиташ на сляп късмет, всеки упорит труд ще бъде добре възнаграден. Освен това Лъвовете не трябва да униват пред трудностите в живота, а да гледат от добрата страна на събитията и да вярват в собствените си сили.

Идеална година за Лъвовете мениджъри. Тяхната позиция ще бъде силна и стабилна, тъй като те вече са били оценени от по-висша инстанция и им остава само да поддържат своята репутация, не забравяйки, че авторитетът на всеки началник зависи от подчинените. А тук Лъвовете може да имат проблеми: липсата на разбиране ще води до намаляване на резултатите от работата, защото Лъвовете трябва внимателно да се огледат в членовете на своя екип и да помислят кой им пречи при съгласуването на задачите. Възможно е, да са виновни самите подчинени, а може пък проблемът да е в самите Лъвове и тяхното високо самочувствие и неумение да слушат други мнения.

Любов

Още в началото на 2016 г., жените Лъв ще получат всички шансове за романтични приключения. Но ако си омъжена дама, не трябва да се хвърляш с главата напред, такава авантюра не ти обещава нищо сериозно. В края на зимата е по-добре да се замислиш за собственото си здраве и да обърнеш внимание на себе си и човека до теб. Твоят ключ към успеха ще бъде овладяване на вредните навици, занимания с някакъв вид спорт (например, фитнес или плуване) и правилно хранене.

В средата на годината Лъвовете трябва да бъдат по-предпазливи, тъй като настъпва не лек период на емоционална нестабилност. Ако в отношенията с любимия човек е имало недоразумения и недоволство, точно сега всичко ще излезе наяве. Повече няма да може да се отлага решението на такъв важен въпрос. Всички натрупани претенции в продължение на дълго време ще се изразят в удобно за тях време. Именно за това отношенията може да се окажат на ръба на скъсването. Но раздялата ще бъде краткотрайна, защото много скоро всичко ще се изясни и Лъвовете ще се съберат отново с любимия човек. В резултат на това, в отношенията ще настъпи период на любов, уважение и взаимно разбирателство, което толкова много е липсвало преди.

Към края на годината, представителите на този знак ще се намират в пълно съгласие със себе си и в хармония със света около тях. Позитивното настроение ще ти даде повече възможности. Хората, които гледат позитивно и ведро на живота се реализират по-успешно във всички сфери. Самотните Лъвове ще имат по-голям шанс да срещнат интересен човек, с когото да поискат да се свържат за цял живот. Тези отношения се очаква да бъдат не само живи и продължителни, но и щастливи.

Хороскопът за 2016 г. препоръчва на Лъвовете, които искат да намерят сродна душа, да преразгледат подхода си към живота и да не забравят, че за да постигнат успех трябва да вземат предвид не само собствените си желания, но и нуждите на другите.

Здраве

Само в началото на годината, има малка вероятност от леки неразположения. По силата на своята природна жизненост, Лъвовете рядко се разболяват. Лъвовете не са свикнали здравето им да ги подвежда и 2016 г. е продължение на тази славна традиция. Въпреки това, хороскопът настоятелно те приканва да обръщаш особено внимание на храната си. Липсата на витамини и минерали може да доведе до обща слабост.

Утре да чакат Девите! 

Годишният хороскоп - подробно!

More Astro