Следва

Годишен ХОРОСКОП 2016: ДЕВА

Годишен ХОРОСКОП 2016: ТЕЛЕЦ

2016-та ще бъде много променлива за теб, представителю на зодия ТЕЛЕЦ! В някои моменти, случващите се в живота ти събития ще предизвикват у теб радостно възклицание "уау", а в други моменти ще трябва...

Astro преди 8 години

2015 г. беше кризисна за много хора и всички ние гледаме към 2016 г. с надеждата, че тя ще бъде по-спокойна. Отчасти това наистина ще бъде така, нажежаването на страстите и конфликтите ще намалеят. Но процесът на дълбока трансформация на обществото, стартирал с аспектите на по-висшите планети, ще продължи.
През 2016 г. човечеството ще се съсредоточи върху решаването на важни духовни и философски въпроси. Мнозина ще почувстват силна потребност да променят своите възгледи за живота, някои ще решат да сменят своята религия или ще открият за себе си езотерични вярвания. В обществото ще бъде преразгледано отношението към традициите от всякакъв род - религиозни или семейни. Някои хора ще поискат да се освободят от властта на правилата и догмите, ограничаващи техния живот, а други, напротив, ще настояват за необходимостта да се следва мъдростта на предците. Конфликтите между поколенията, които засегнаха почти всяко семейство през последните години, ще преминат в нова, решителна фаза. За всички тези процеси е отговорен квадратът между Уран в Овен и Плутон в Козирог, който през 2016 г. ще премине на ново ниво.

Престоят на Юпитер в знака Дева ще накара мнозина да променят отношението си към финанси, ресурси, здравеопазване. Икономическата криза от последните години ще ни застави да си направим определени изводи. По-популярни ще станат проекти за околната среда, грижата за природата и животните. Малкият бизнес ще се окаже в по-добра позиция, отколкото големите предприятия. Хората ще искат да се хранят с чиста храна, да купуват храни и продукти от доказали се малки компании. Ако планирате да започнете свой собствен бизнес през следващата година, внимателно планирайте бюджета си и потърсете подкрепата на съмишленици. През 2016 г., тези неща ще бъдат важни за развитието на успешен бизнес.

Първата половина на годината е особено добра за започване на нов бизнес. Може би светът е в очакване на някакво важно изобретение във финансовата или икономическата сфера. Много хора ще започнат щателно да следят за здравето си и ще преживеем поредната вълна на здравословен начин на живот. Така че, ако имате намерение да се отървете от лошите си навици, да се заемете със спорт и да преминете на по-здравословна храна, заемете се с това в първите месеци на годината.

Според астрологичната прогноза за 2016 г. мечтите за емиграция, които са посещавали много хора през последните години, трябва да се отложат. Това е особено вярно за първата половина на годината, когато Сатурн и Юпитер два пъти образуват напрегнат аспект. Сатурн в знака Стрелец ще засили консервативните нагласи в обществото. Вместо да си мечтаят за красиви страни, хората ще започнат да благоустройват собствената си родина, своите градове и домове. В началото на годината трябва да бъдем подготвени за различни бюрократични забавяния, бавене на визи и др. Но към края на 2016 г. ще можем спокойно да установяваме задгранични контакти и да се замислим за обучение или временна работа в чужбина.

Ето и подробната астрологична прогноза за 2016-та за всеки знак от хороскопа, които ще публикуваме поотделно за всяка зодия, следвай ни в 12-те дни пред Новата година. Днес наред е добрият земен ТЕЛЕЦ, вчера герой беше огненият ОВЕН

ТЕЛЕЦ

През 2016 г. много Телци ще се нуждаят от тъмни очила!

2016-та ще бъде много променлива за теб, представителю на зодия ТЕЛЕЦ! В някои моменти, случващите се в живота ти събития ще предизвикват у теб радостно възклицание "уау", а в други моменти ще трябва да скриеш не само очите си, но и своите мисли, планове и мотиви. Ето защо хороскопът за 2016 г. ти препоръчва да носиш тъмни очила. През следващата година мнозина ще поискат да надникнат в очите ти, за да разберат какво се случва вътре в теб. И то често, в моменти, когато неподозирайки нищо си седиш спокойно и правиш планове за уикенда. Така че, през 2016 г. пази своите планове в тайна. Ненапразно казват, че най-великото нещо в света е умението да принадлежиш на себе си. А най-възхитителното състояние е усещането за вътрешна свобода.
Както показва хороскопът за 2016 г., не всички планове ще се сбъднат. Особено в случаите, в които си мислиш колко добре ще ти бъде Утре. Тайната е проста. Докато не настъпи Утре, никога няма да разбереш колко добре ти е било днес. И задачата на Телците през 2016 г., е да запазят това добро, което вече съществува в техния живот “Днес”.

2016 г. ще бъде твърде объркана или твърде активна. Така че тя във всички случаи ще те накара да се надигнеш от дивана и да се заемеш с личния си живот, или с дома и семейството, или с бизнес.

Работа

Започвайки от януари 2016 г. ситуацията в професионалната сфера ще бъде благоприятна за почти всички Телци. Мнозина ще се потопят изцяло в работата си и с голям ентусиазъм ще постигат успех след успех. Хороскопът не препоръчва да се осланяш на постигнатото, защото благодарение на постоянство и силен дух, ще можеш да получиш много повече, а бързото израстване в кариерата ще бъде за теб желан бонус.

През втората половина на 2016 г. те очаква леко затруднение в професионалната дейност. Въпреки това, не трябва веднага да се поддаваш на пристъпите на паника, защото през тази година звездите не предсказват никакви неприятни обрати. Ето защо, необходимо е да се успокоиш, да обмислиш всичко добре, да събереш мислите си и постепенно да излезеш от трудната ситуация, защото не се изискват много усилия, за да растеш професионално.
Към края на годината ще се появи усещането, че можеш да разрешиш всички проблеми и в крайна сметка да постигнеш поставените цели. Именно такава оптимистична нагласа ще допринесе за преследване на успеха и постигане на желания резултат.

Любов

Любовният хороскоп за 2016 г. показва, че трябва да се стараеш да ограничиш влиянието на външните фактори върху личния си живот и отношения. С други думи, следвай желанията си, а не съветите на другите. Мисли с главата си и обичай със сърцето си. И едно уточнение - използвай активно главата си, сърцето си, половите си органи и еротичните зони, а не чуждите съвети и идеи. Затова се старай не само да намалиш външното влияние в живота си, но и количеството информация, която даваш на околните за себе си. В противен случай, грубата или дори искрената намеса в твоя личен свят може сериозно да ти “подреже крилата”. А за Телците е много важно да чувстват крила на гърба си в една връзка, че наистина те обичат и ценят. В крайна сметка, крилата, като любовта, дават усещането за щастие, само когато те са отворени по време на полет.

Семейните Телци и Телците в отношения, през 2016 г. е необходимо да внимават, активният им живот в други области - работа, учене или хобита да не се отразява на отношенията у дома. Особено внимавай за времето, което отделяш за личния си живот. И да не се получава така, че вечер в къщи, уж времето не ти стига за нищо, но да се скараш с любимия човек, време винаги се намира. Така че, не вкарвай адреналин в отношенията, по-добре го използвай за други цели, като например за секс. И в никакъв случай не си лягай ядосан! И не забравяй едно просто правило: за да не си пълниш главата преди лягане с глупави мисли, по-добре заспивай заедно с половинката си.

Важното е, че през 2016 г. ще знаеш точно какво искаш от личните си отношения. Ето защо през следващата година, в личния живот на много Телци се чертаят промени, които те сами ще провокират. За някои, това ще бъде стъпка нагоре в една връзка, но за други - остър завой. В крайна сметка Телците рядко дават на хората втори шанс в отношенията. В края на краищата, с право смяташ, че да дадеш шанс на човек, който веднъж те е предал е същото, като да дадеш втори куршум на този, който не те е улучил от първия път.

Бъди благодарен за това, което имаш и в крайна сметка ще спечелиш още повече. Ако фокусираш вниманието си върху това, което нямаш, никога няма да ти бъде достатъчно това, което имаш.

На самотните Телци хороскопът за 2016 г. обещава много благоприятни възможности за нови запознанства. Активните може да завържат любовни романи по време на работа, по време на пътуване, по време на преговори или във фитнес клуба. И макар че с основание казват, че няма по-тъжни истории, от историите на „седящите“ в Интернет и там активните Телци ги очакват интересни и, най-важното, перспективни запознанства.

Общувайки с нови хора, не забравяй, че във всяко "пошегувах се“ има много истина, във всяко "не знам" има много знания, във всяко "не ми пука" има много емоции, а във всяко "това е минало“ има много болка. И веднага след като първи се разкриеш, тези фрази в общуването ще станат по-малко. И ще можеш бързо да разбереш що за човек стои пред теб.

Здраве

Хороскопът за 2016 г. съветва да не взимаш присърце дребните неприятности. В началото на годината съществува риск от развитие на тежка депресия, която ще бъде придружена от повишена нервност и раздразнителност, безсъние. Появата на тези симптоми е пряко свързана с големия стрес на работното място, както и с неразбиране и стрес в семейството. Ето защо хороскопът съветва да отделяш достатъчно време за пълноценна почивка, може да се наложи известно време да пиеш успокоителни, но само по лекарско предписание. Съществува риск от изостряне на стари хронични заболявания в началото на годината. Затова е важно да се отнасяш с внимание към храната си - добре е да се откажеш от мазни и пушени продукти.

В края на 2016 г. ще се почувстваш изпълнен с жизнена сила и огромно количество енергия. Въпреки това, звездите не ти препоръчват веднага да се впускаш в спорове и битки, защото организмът се нуждае от качествен и пълноценен отдих.

Хороскопът съветва да прекарваш повече време на открито, по-малко да нервничиш, да избягваш стресови ситуации и да следиш за своето хранене. Ако се придържаш към тези прости принципи, ти е гарантирано добро здраве през цялата 2016 година!

Утре пълен годишен хороскоп за 2016-та да очакват БЛИЗНАЦИТЕ!

А ето и всичко за ОВНИТЕ>>

More Astro