Следва

The Positive Energy Of The City: Цветина, 24

"Барби: Специален отряд" е тук и раздава награди

"Барби: Специален отряд" е тук и раздава награди...

All About Life преди 8 години

Барби съвсем не е това, което беше. Или поне с възрастта си е развила потенциала си в много неочаквани области. Досега я познавахме най-вече като принцеса, модел или гимнастичка, но от 19 февруари ще можем да я видим в най-новото й амплоа на таен агент. Всъщност ще видим цял специален отряд от Барби, озвучена от певицата Йоанна Драгнева, и двете й приятелки, които с помощта на талантите си изпълняват важна мисия и залавят един необикновен крадец.

Кратък синопсис на “Барби: Специален отряд”:

Барби и най-добрите й приятелки Тереса и Рене се превръщат от работещи упорито гимнастички в тайни агенти под прикритие в това вълнуващо екшън-приключение. Когато техните невероятни гимнастически умения привличат вниманието на строго секретна агенция, момичетата се оказват по петите на ловък крадец на скъпоценни камъни, който успява да се измъкне при всеки обир. С помощта на високотехнологичните си джаджи, бляскави рокли и сладки роботи-домашни любимци, трите момичета ще трябва да докажат, че отборната работа може да изпълни всяка мисия. Момичешката сила идва на помощ!

Трейлър:

Кадри от филма, който може да гледате от 19-ти февруарии по кината:

Освен че ще ни изненада с уменията си в стил Джеймс Бонд, Барби ще раздаде и награди - 2 страхотни кукли Барби за двама късметлии сред читателите на View Sofia, които ни отговорят на въпроса: "Кой озвучава гласа на любимата кукла Барби в новия филм?".

hd porno

Отговорите очакваме в съобщение на страницата ни във facebook или в имейл на познатия ви адрес [email protected], от днес, 15.02 до неделя, 21.02, а на 22.02. ще обявим двамата спечелили, които по традиция ще изтеглим на случаен принцип.

 

Наградите са страшно готини и изглеждат ето така:

 
Успех на всички, очакваме ви!

А ето кой спечели Коко Шанел!

 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.