Euphoria Calvin Klein и супермоделът Наталия Водянова си партнират за годишния благотворителен базар на фондация „NAKED HEART“

Euphoria Calvin Klein си партнира със супермодела Наталия Водянова за годишния благотворителен базар на фондация „NAKED HEART“...

Компанията Calvin Klein Fragrances обяви участието на euphoria Calvin Klein като главен спонсор на състоялия се в Лондон Fabulous Fund Fair. Домакин на събитието е супермодела и филантроп Наталия Водянова, основател на фондация „Naked Heart“ и лице на euphoria Calvin Klein.

Благотворителният базар се е състоял в стария пазар Билингсгейт в Лондон и на него са присъствали много известни личности, включително Карли Клос, Дейзи Лоуи, Дерек Бласберг, Петра Немцова, Елен фон Унверт, Тайни Темпа, Наташа Поли, Charli XCX, Ерин О‘Конър, Лили Доналдсън, Антоан Арно, Labrinth, Джейми Кембъл Бауър, Стивън Джоунс, Харли Виера-Нютън, Стефано Тонки, Никълъс Къркууд и др. На събитието бяха събрани средства в подкрепа на дейността на фондация „Naked Heart“.

Госпожа Водянова беше облечена в червена рокля без ръкави от Calvin Klein Collection на дизайнера Франсиско Коста – творчески директор на дамската мода в Calvin Klein.

Наталия Водянова е руски супермодел, филантроп, майка на четири деца, живееща в момента във Франция. Тя се изявява с огромен успех както в модни дефилета, така и като модел в списания и продуктови рекламни кампании. Според Forbes тя е сред петте най-печеливши модели в света.

Фондацията „Naked Heart“ е международна благотворителна организация, основана от Водянова през 2004 г. Основната й мисия е да подпомогне изграждането на общност, отворена за хора и в частност деца, със специални нужди, чрез поощряване на игрите и предоставяне на безплатни услуги за семействата им. Днес са изградени 158 детски площадки, а фондацията продължава подкрепата си към други руски благотворителни организации, фокусирани върху децата със специални нужди. Поддържа център за семейна подкрепа в Нижни Новгород, обучавайки учители в специалнизирани училища и лечебни заведения, използвайки нови технологии за работа с децата с аутизъм. Организира и ежегодния форум „Всяко дете заслужава семейство“ за професионалисти в детската грижа, който привлича стотици специалисти от целия свят.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.