Следва

Street style вдъхновения... Лондончаните

Моята бомба витамини

Моята бомба витамини. Всеки ден!

Shopping преди 8 години

Май пролетната умора вече е успяла да те връхлети, без значение, че слънцето навън грее все по-силно всеки ден, а мислите за почивка и пътувания се настаняват неизбежно във всички нас. Някак неусетно изчерпваш и последния си запас от сили и нямаш стимул да станеш дори за работа, макар да е едва вторник.

Е, решението може да бъде нещо много простичко и със сигурност ще внесе цвят в сивото ти, както ти изглежда, и разточително ежедневие.

Вълшебните таблетки, богати на витамини и минерали, ще те освежат и за нула време ще презаредиш батериите! Ще видиш, че светът не е толкова сив, колкото на теб ти се струва, а това, да се надигнеш сутрин от леглото и да се завлечеш в офиса – не е непосилно упражнение за напреднали.

Всеки ден може да е повече от страхотен, стига да имаш здраво тяло, преливащо от енергия и живот, което да те кара да постигаш всяка мъничка цел, всеки божи ден... А ден след ден ще покоряваш и по-големи върхове, и то с лекота.
Тик-так! Времето си тече, без да те чака нито миг. Оползотвори го, както само ти можеш! Ръката за помощ ти е подадена. Остава само да я хванеш и да поемеш по пътя...

С усмивка!
 

More Shopping