Следва

Новите АРТ лица: Боян

Дженифър Гарнър с отмъщение по женски

Дженифър Гарнър с отмъщение по женски

People of art преди 8 години

С убийствена черна рокля, подчертаваща нежната й фигура и сексапил, Дженифър Гарнър натри носа на бившия си съпруг Бен Афлек на Оскарите. Докато всички очакваха да видят майката на трите му деца посърнала след развода им, актрисата мина по-ослепителна и уверена в себе си от всякога по червения килим, преди 88-та церемония по връчването на наградите „Оскар“. Освен поръчковата черна рокля, Гарнър бе избрала семпли, но хващащи окото бижута, бляскав грим и вдигната на секси кок коса. Според светските хроникьори визията на Дженифър е била най-доброто отмъщение към Бен, който трябва да си е изгубил акъла, за да изневери на такава жена!

More People of art

20 пъти, в които ЧЕРВИЛОТО в главната роля променя всичко

People of art преди 3 седмици

Важен елемент, който допринася за дефиницията на персонажи във филми и известни личности. От Одри Хепбърн до кралица Елизабет II – припомняме 20 пъти, в които червилото е не просто емблематична част от визията, а буквално я взривява.

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 10 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра