Следва

Емблемата на балканската музика Драгана Миркович превзема „Арена Армеец“ с впечатляващ концерт

Звезден Instagram на седмицата... Мария Шарапова, Шарън Озбърн, Мадона и още...

Тенисистката Мария Шарапова избра природата, Шарън Озбърн подкрепи Ким Кардашиян, а Риана провокира отново полугола... а е само понеделник!

People of art преди 8 години

Мария Шарапова предпочита да лекува душата си сред природата, след като призна, че е приемала допинг и най-вероятно с това кариерата й на тенисистка ще приключи.
 

В същото време пък Шарън Озбърн реши категорично да даде поддръжката си за Ким Кардашиян, като го направи по нестандартен начин – събличайки се. Докато Клоуи Морец и Бет Мидлър я плюят, че прекалено демонстрира тялото си, 63-годишната съпруга на рокаджията Ози Озбърн побърза да покаже подкрепа си в Instagram, опитвайки се повтори кадър с голото тяло на Ким. В поста, съпровождащ снимката, Шарън написа, че по този начин се опитва да се бори със собствените си комплекси.
Интересно ще станат ли подобни снимки своеобразен флашмоб или по-скоро мейнстрийм?

Мадона пък отбеляза доброто си представяне с кадър, под който написа: „Беше забавно! Brisbane, идваме!“



Анджелина Джоли зарадва публиката със снимка от миналото.

Риана провокира отново с разголен кадър, по същия начин се опита да съживи кариерата си и позалязлата Линдзи Лоън.

Преди да започне да се напива и да пада на публични места и събития, и Линдзи отново беше прибегнала към голия трик, но като че ли той не й помогна кой знае колко. Ще трябва да мисли друг подход за реабилитация на съсипаното си съществуване. А може би вече го е намерила, защото най-сетне зарадва баща си с ново гадже. Казват, че руският млад бизнесмен Игор Тарабасов й оказвал позитивно влияние. Линдзи намалила алкохола и се фокусирала повече върху кариерата си в киното.


 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра