Следва

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

Energy Battle - мултивитаминен коктейл по две

Тази седмица я започнахме с битка, но не каква да е, а спортът, като начин на живот VS. модата, като начин на живот...

Shopping преди 8 години

Тази седмица я започнахме с битка, но не каква да е, а спортът, като начин на живот VS. модата, като начин на живот... При това се хванахме за гушите двете Миглени в редакцията. След цял ден военни действия установихме, че можем и да сме спортни и момичешки и кокетно сладки, стига да имаме правилното оръжие, за да водим битките си - витамините! Ето до какви изводи стигнахме, малко преди да развеем белите знамена.

Меги А.

Изсипвам мислено съдържанието на чантата си, разравям наум какво винаги нося с мен. Чантата ми е абсолютно гърли. В нея се помества любимото класическо червено червило, пудра, един-два парфюма, за всяко настроение и всеки момент. И, разбира се, ежедневната ми доза супер витамини. За да имам тонус и енергия да правя всички неща, които обичам. Пускам таблетка от тях в чаша вода, до мен на бюрото и докато напиша един мейл, приятният плодов аромат, който се носи от чашата ме подканва. Изпивам свежата напитка, пръсвам два пъти от любимия аромат, грабвам тефтера и тръгвам за среща. Денят ми е започнал добре с витаминозна бомба, а когато е започнал добре, няма как да завърши зле. Затова не се разделям с любимите си разтворими витамини през цялата година, особено в колебливия пролетен сезон.

Меги Д.

Откакто се помня се заканвам да започна да ставам с час по-рано сутрин, за да спортувам. И го направих! Признавам, в началото никак не ми беше лесно, но с правилните витамини, които изпивам на драже с първата глътка вода за деня, бързо намерих тонуса и баланса, които така ми убягваха. Вместо кафе, което пия с наслада едва след като отида на работа, тази ударна доза енергия ми дава заряд за усмивки, добро настроение за целия ден. Моето малко слънце на таблетки, което нося винаги в дамската си чанта! Е, и кросът сутрин спомага за доброто ми настроение и работоспособността, но без правилния помощник, дори най-стилните маратонки и най-правата алея не биха могли да ме държат на крака в 07:30 сутринта. Добре, че си имам слънце на таблетки...

Анкета

А вие какви витамини и минерали предпочитате?

More Shopping