Следва

Бащата на гангста рапа Ice Cube В България

MN2s и Ялта представят Alix Alvarez и Dennis Ferrer

Две от най-големите имена на MN2S Alix Alvarez и Dennis Ferrer за първи път ще миксират заедно

Culture преди 15 години

На 11 април 2009 г. за първи път Ялта ще е домакин на една от спирките в тура
на световноизвестния британски лейбъл MN2S.

Специална декорация и много изненади очакват посетителите в култовото столично заведение. Две от най-големите имена на MN2S Alix Alvarez и Dennis Ferrer за първи път ще миксират заедно, което означава непредсказуема комбинация от стилове и свежи звуци.

Нюйоркчанинът Alix Alvarez е един от най-проспериращите и уважавани таланти на световната клубна сцена.

Въпреки че стартира като самоук музикант, бързо извоюва достойно място на хаус сцената, с хиляди фенове от Ню Йорк през Токио, до Париж и Лондон, Истанбул и Торонто. Работил е с някои от водещите диджеи и продуценти, и създава зашеметяващи тракове за лейбъли като: Real Tone, Central Park, Black Vinyl, Essence.

Винаги въоръжен със свежи звуци, всяко негово появяване зад пулта е заредено с иновативния дух на ъндърграунд денс сцената.



Dennis Ferrer е описван като новата надежда на соул хаус музиката. Продуцент, диджей и текстописец, Ferrer e истински творец, който безспорно е на върха на своята кариера. Човек с техно минало и настояще, свързано с изследването и миксирането на афро-хаус, соул и госпъл звучене.

Билетите за партито на MN2S се продават на цена от 20 лв. в мрежите на Еventim и Ticketstream, като и на Белия бар в Ялта.


10 Април

Петък


Liubo Ursiny и Yalta club представят BLAME  

 

 

 




 

 

 


FREAK OF THE BEAT
Eдин от най-известните испански ди джеи Dimas известен като D-Formation
ще разтърси Ескейп на 10 април


Аdultempo и ветерана на българската хаус сцена Giorgio B атакуват този петък столичния клуб Ескейп с едно от най-големите испански имена на световната денс сцена. На 10 април хаус ценителите в София ще се срещнат отново с любимия си балеарски диджей и продуцент Dimas Carbajo, известен като D-Formation.

Tътенът от последното култово парти на Аdultempo с Paco Maroto в Ескейп още не е затихнал, a споменът за 1100 екзалтирани клубъри, изпънали софийския елитен дансинг на макс, трудно ще угасне в сърцата на презадоволената и все по-трудна да мобилизираш напоследък българска масовка.

Избухващо се очертава да е партито и този петък на Ангел Кънчев 1, когато командир зад пулта ще бъде любимецът на родните фенове - Dimas. Собственик на легендарния лейбъл Beat Freak Recordings, първият испански диджей, превзел английските чартове, автор на убийствен ремикс на Noche (в оригинал на Coca&Villa), записан като хит N1 за легален даунлоуд през 2004-та в Beatport (гигантът на пазара), а през 2006 влезе в топ 100 на DJ MAG на 39-то място…

Можем да разказваме с дни за човек, който е от двадесет години на сцената и не дава и знак, че би искал да е някъде другаде, освен пред своята публика. Tворил с ключови герои като Danny Tenaglia, Sasha и Deep Dish, а напоследък близкото му сътрудничество с Sharam (Deep Dish) за лейбъла Yoshitoshi Recordings утвърди D-Formation като един от най-горещите продуценти на 2008-ма.

Днес Dimas aka D-Formation прегръща смело голямото предизвикателство да бъде възприеман като майстор на дансинга и със сигурност няма от какво да се притеснява с легендарни сесии, които дълго се помнят по всички географски ширини на света.

Испанският диджей променя, реконструира и преоткрива хаус музиката, превръщайки сетовете си в истинска епопея от дийп електро и най-жестокият прогресив хаус, който можете да си представите. Изпъстрени с леки, бързи и светли звуци, държащи ви на дансинга до зори, парти сесиите на Dimas му разнасят славата на един от най-големите новатори на световната хаус сцена, радващ се на натоварен график в най-добрите клубове по света (Ageha и Womb-Tokyo, Zouk Club-Singapore, Pacha-NY, Sirena-Brazil, Ministry Of Sound-London, Queen-Paris, Pacha Sharm-Egypt, Space-Miami, Privilege и Pacha, Ibiza, Space Of Sound-Madrid).



Африкански ритми с JOHNY D в клуб Червило

Неотдавна специализираният сайт за електронна музика Beatportal.com обяви 10-те водещи имена през 2008 г. , независимо от жанра. „Ако все още у вас висят плакати на Роджър Санчез, Джош Уинк или Карл Кокс, време е да си сверите часовника с музиката на 2008-ма”, пишат авторите.

Едно от имената на 10-те избрани е това на Johny D, като новатор, който диктува стиловете в момента. За себе си той обича да казва, че е бипродукт на глобализма. Като син на африкански бежанци и прекарал голяма част от живота си, скитайки из европейските столици, неговото звучене е нетипична смес от трайбъл бийтове, комбинирани с deep house елементи и класически инструменти.

Любовта му към хип – хоп културата и искреното му забавление с фънки соул ритми пък вплитат и тези мелодии в неговия репертоар. Парчето, което го изстрелва на върха, е "Orbitallife" и нито един голям техно DJ не си позволява да го пропусне по време на парти. От доста време за този артист няма място за почивка, тъй като непрестанно обикаля едни от най – добрите клубове по земното кълбо. Сега обаче идва и при нас.

Стига толкова думи, тук можете да го чуете:

http://www.myspace.com/johnnydjohnny ,

а да потанцувате с него на 11-ти април в клуб Chervilo!



Inna е новата музикална принцеса на Румъния, която шокира целия шоубизнес в родината си още с дебютния си сингъл „Hot”!

На 11 април (събота) тя ще бъде специален гост на клуб Ескейп, заедно с диджея, с когото съвместно записва мегахита „Hot” и две атрактивни танцьорки. Организатор на събитието е София Мюзик Ентърпрайсис.

Истинското име на Inna е Александра, родена е в красивия курортен град Констанца и е на 22 години. Започва да се занимава с музика от съвсем малка и до днес голямата й страст е музиката. Посещава уроци по солфеж и пеене повече от осем години. Паралелно с музиката, Inna инвестира в образованието си и завършва политология в Букурещ.

Горещата млада звезда от Констанца само за една година се превръща в новата принцеса на румънската поп музика!

Първият голям хит и силен пробив на младата певица, а също и едно от най-добрите румънски парчета за 2008 г. е суперхитът “Hot”.
Inna записва песента заедно с продуцентския екип Play & Win, познати в музикалните среди като автори на някои от най-добрите поп сингли за последните няколко години. Play & Win композират песента „Kylie” за Akcent, суперуспешния албум „Superstar” на Activ и невероятния хит „Till The Morning Light” на Morris.

Романтичният и завладяващ глас на младата певица в комбинация с хитовите ритми и запомнящата се мелодия превзема клубовете в Румъния, а парчето “Hot” достига челните позиции във всички клубни класации в северната ни съседка.

Още с първия си сингъл, Inna успява да пробие и на международната сцена, като песента бързо се превръща в топ хит в Полша, Русия, Турция и Унгария. Сега “Hot” официално се излъчва и в българския музикален ефир и още в първата седмицата на дебюта си достига до номер едно! Официално, парчето дебютира на музиклния пазар в България в средата на месец февруари като част от новата суперкомпилация с най-горещите денс и хаус хитове – Super Auto Hits vol. 22!

ПРОДАЖБАТА НА БИЛЕТИ СТАРТИРА НА 13 МАРТ 2009Г. (ПЕТЪК)

БИЛЕТИ
15 лв. – на предварителна продажба
20 лв. – в деня на концерта, до полунощ
25 лв. – след полунощ

More Culture