Следва

Хвърли поглед на будоара ми... #4

Месечен ХОРОСКОП - Април 2016

През втория месец на пролетта ще се възродят контактите и връзките. Меркурий ще бъде доста активен и благодарение на неговото влияние е възможно и щастливо стечение на обстоятелствата, и...

Astro преди 8 години

През втория месец на пролетта ще се възродят контактите и връзките. Меркурий ще бъде доста активен и благодарение на неговото влияние е възможно и щастливо стечение на обстоятелствата, и получаване на ценна информация, както и нарастване силата на интелекта, и почти безгранична общителност.

Действието на квадратурата Юпитер-Сатурн ще продължи и през месец април, но нейното влияние няма да е толкова силно и все повече ще намалява. Светът ще започне да излиза от кризата - икономическа, политическа, вселенска.

Втората декада на месеца ще изобилства от хармонични аспекти на Меркурий: с Нептун, Юпитер, Плутон, Лунните възли, Хирон. Ще нарасне вероятността за успех в създаването на делови и лични контакти, в получаване на ексклузивна информация, в търговията и пътуването, в процеса на обучение (усвояване на информация) и формирането на дългосрочни планове.

В третата декада на април ни очаква съвпадът Венера-Уран - много приятелски аспект, насърчаващ хазарта и неочаквания късмет; хармоничният секстил Нептун-Слънце, изострящ нашите интереси към духовното, укрепващ нашата вяра; хармонични аспекти на Меркурий с възлите на Луната (но вече в обратно движение) - съдбовни срещи, контакти и важна информация, ще ни бъдат гарантирани.

7-ми април - Новолуние
22-ри април - Пълнолуние
На 19-ти април Слънцето преминава в Телец

ОВЕН 21.03 – 20.04

През този месец околните ще те ценят, а ти, от своя страна, ще можеш да разгърнеш своя потенциал. Ще преценяваш правилно ситуацията и ще предприемаш необходимите стъпки за постигане на поставените цели. Въпреки това, през април, на фона на своите обострени лидерски умения, ще имаш склонността да пренебрегваш желанията и стремежите на другите хора, а това не винаги ще е в твоя полза. Трябва също да се отбележи, че ще бъдеш прекалено зает с работа, което очевидно няма да се хареса на членовете на твоето семейството, тъй като ще страдат от липса на внимание.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

За съжаление, това не е най-приятният и лек период за представителите на тази зодия. Трябва да се отбележи, че резултатът от събитията ще зависи пряко от твоето настроение. Ако вършиш задълженията си или работните задачи с негативно отношение, то и резултатът ще бъде неприятен. През този месец може да създадеш много нови приятелства. От своя страна, новите приятели може да ти окажат помощ според силите си, като цяло, ще ти помагат, когато се нуждаеш от подкрепа. Намирайки се в безизходна ситуация, не се отчайвай, бъди търпелив и полагай усилия, защото, в крайна сметка, ще можеш да решиш всичките си проблеми.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

През април Близнаците ще страдат от разсеяност. Забравени неща, неправилно попълнени документи, неподписани договори и т. н. Подобни неуредици, може да създадат проблеми с обкръжението, с кариерата или с финансите. През този месец ще се активизират и твоите недоброжелатели. Може случайно да узнаеш за себе си неверни слухове, подробности от личния ти живот, които враговете ти разпространяват, за да подкопаят репутацията ти. Всичко е в ръцете ти и зависи от изборите, които правиш всеки ден, така че трябва да се концентрираш и да следиш за своите действия.

РАК 22.06 – 23.07

За Раците април не е от най-благоприятните месеци. По всяка вероятност ще изникне по-трудна ситуация, от която трудно ще намериш изход. Хороскопът настоятелно препоръчва да не се отчайваш и да не се отказваш, дори когато нещата вървят бавно. Продължавай да се бориш, дори и в най-тежките дни! В противен случай, рискуваш да унищожиш всичко, което толкова дълго време си градил. През този период Раците може да проявят своята слаба страна на характера, да бъдат невнимателни, пасивни. На пътя към постигането на желаните цели може да застане твоята неувереност и нежелание да проявиш твърдост на характера. През април трябва да взимаш свои собствени решения и да не се влияеш от трети лица. Мнението на хората около теб, може да те подведе и да ти попречи да видиш ситуацията такава, каквато е в действителност.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Април ще бъде благоприятен за Лъвовете. Ще имаш подкрепа във всички области на живота си. Не отказвай помощ, защото тя наистина ти е необходима, освен това, другите ще се радват да ти помогнат, когато се наложи. Разбира се, не се надявай на много! Приеми това, което ти дават, и то с благодарност, в противен случай ще предизвикаш негативни реакции от страна на твоите благодетели и силно ще обидиш близките си. Следващият път те ще се замислят, преди да ти окажат някаква подкрепа. Не забравяй, че когато отдаваш благодарност за нещата, които си получил, ще продължиш да получаваш!

ДЕВА 24.08 – 23.09

За Девите април не е най-добрият период в живота им. На плещите ти ще се стоварят много проблеми и изпитания, обаче, не трябва да се отчайваш и отказваш. Само ако останеш силен и не жалиш усилия, средства, време и всичко, което се изисква, ще можеш да постигнеш целите си. Трябва да запазиш увереност в това, което правиш или съмненията ще рушат плановете ти за действие, а околните ще изгубят вяра в твоите способности, което несъмнено ще доведе до неуспех и разочарование.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Хороскопът за април настоява Везните да запазят спокойствие и при никакви обстоятелства да не се паникьосват, без значение какво се случва запази самообладание. Трябва да си наясно, че прибързаните решения няма да водят до успех и няма да решават твоите несполуки. През април е необходимо да доведеш до край всичките си начинания, в противен случай рискуваш да загубиш дори това, което си успял да натрупаш. Ще се изискват малко повече усилия от обикновено, за да се справиш с всички проблеми. Не робувай на предразсъдъци и стереотипи, защото те са в състояние да нарушат вътрешното ти равновесие и да те отклонят от поетия път.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Благодарение на своя опит Скорпионите ще държат ситуацията под контрол, нищо не може да убегне от зоркото им око. Дори ако сегашното положение изведнъж ти се стори изключително тежко, всъщност ще бъдеш в състояние да се справиш с него в рамките на няколко дни, или минути. През този месец ще имаш твърде високо мнение за себе си, което може да се отрази на твоите дела и взаимоотношения с хората. Не прекалявай, винаги проверявай това, което си направил, има вероятност, да ти убегне някоя подробност, способна да срине цялата система, която така дълго си изграждал.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

През април Стрелците трябва да говорят възможно най-малко. Този месец не е добър, най-вече в областта на комуникацията с хората. Преди да кажеш каквото и да било трябва няколко пъти да помислиш и тогава да изразиш своите мисли. Много е вероятно да кажеш нещо не на място или с думите си да засегнеш и обидиш някой, с което да предизвикаш агресия у другите. Не забравяй, че думите имат голяма сила! Те са по-тежки от камък и затова трябва да внимаваш как ги използваш.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

През април Козирозите ще имат възможност да постигнат успех, в това което са планирали, но в случай, че държат на думата си и не се поддават на своите страхове и преживявания. Веднага след като се мотивираш и започнеш да действаш, въпреки фобии, страхове и неувереност, бързо ще осъзнаеш, че нещата вървят и че не си заслужава да се плашиш. В сферата на професионалната дейност ситуацията е подобна. През април може да се сблъскаш с редица проблеми, обаче, ако впрегнеш потенциала си и запретнеш ръкави, ще можеш да преодолееш всички препятствия, срещани по пътя към постигане на целта. Не се предавай, защото хороскопът обещава решение на всички проблеми, само при условие, че не се плашиш от възникващите трудности.

ВОДОЛЕЙ 21.01 19.02

Късметът ще те съпътства през април, независимо от това дали ще полагаш някакви усилия, за да постигнеш целите си, или не. Във всеки случай общият фон на месеца ще бъде стабилен и доста успешен. Въпреки това, през април, трябва да обърнеш внимание на хората, от които зависиш и на тези, които зависят от теб. Не трябва да нарушаваш хармонията и баланса в отношенията, тъй като със сигурност от тях получаваш някаква полза и изгода, и за да не я загубиш, трябва да ги поддържаш.

РИБИ 20.02 – 20.03

За Рибите април може да се окаже не лесен месец. По това време Рибите ще престанат обективно да оценяват ситуацията. Поради това, може да вземеш решения, които да влошат положението ти. За да избегнеш вършенето на "безумия", първо трябва старателно да се ориентираш в ситуацията, дори ако за това е нужно известно време, и едва след това да се съсредоточиш върху вземането на решения. Ще ти бъде много трудно да плуваш срещу течението, трябва да бъдеш разумен, устойчив и да не се отчайваш.

More Astro