Следва

Джоан Флетчър ни запознава с "Историята на Египет" по Viasat History

Кралят на прогресив рока - Стивън Уилсън с концерт в София

Страхотна новина за феновете на прогресив рока, които не успяха да се сдобият с билети за чаканото с огромен интерес първо шоу на Стивън Уилсън в България...

Music преди 8 години

Страхотна новина за феновете на прогресив рока, които не успяха да се сдобият с билети за чаканото с огромен интерес първо шоу на Стивън Уилсън в България! След като доста бързо билетите за концерта на СТИВЪН УИЛСЪН в клуб MUSIC JAM бяха разпродадени и телефоните не спираха да звънят... София мюзик ентърпрайсис реши да премести шоуто в по-голяма зала – зала 3 на НДК, една от най-акустичните и комфортни зали в двореца.

За максимално удобство на публиката ценовите категории на билетите и позиционирането им спрямо сцената в залата, ще бъде абсолютно идентично с това в клуб MUSIC JAM. Всички закупени досега билети ще важат за съответния сектор и ценова категория, БЕЗ да имат нужда от презаверяване.

Мениджмънтът на Стивън Уилсън джентълменски одобри тази нова локация в името на феновете и така поне още няколкостотин души ще могат да видят това уникално шоу, което под надслов HAND. CANNOT. ERASE. 2016 преминава с феноменален успех по целия свят. Този месец турнето минава през най-големите градове на Южна Америка – Мексико Сити, Сантяго, Сао Пауло и Буенос Айрес и през април идва в Европа.

STEVEN WILSON
HAND. CANNOT. ERASE. EUROPE 2016
30 април (събота) 2016 г.
21:00 ч.
Зала 3 на НДК
 

More Music