Следва

Преди употреба на кондиционно спортуване прочетете упътването с Иван и adidas CLIMACHILL

Motorola отново е в играта

Във време на технологии и забързано ежедневие голяма част от живота ни преминава през мобилния ни телефон без значение дали сме на работа, на почивка, учим или...

Стил преди 8 години

Във време на технологии и забързано ежедневие голяма част от живота ни преминава през мобилния ни телефон без значение дали сме на работа, на почивка, учим или се забавляваме. Конкуренцията да излезеш с още по-добър продукт е безмилостно жестока и технологичните гиганти най-добре знаят това. На 20 април на бляскаво събитие Lenovo отбеляза официалното завръщане на бранда Moto на българския пазар.

Moto ни изненадва приятно с актуалните си модели смартфони. Вече можем спокойно да си отдъхнем и да не се страхуваме, че ще изпуснем телефона си - от Moto са се погрижили за нас, защото са създали първият в света смартфон с нечуплив дисплей - Moto X Force. Ако искаме да се гмуркаме с телефон в ръка и да правим подводни снимки - то нашият избор е Moto G. Moto X Play e смартфонът за всички маниаци, които цъкат денонощно. А пък ако сте запален фен на перфектните снимки, задължително трябва да се сдобиете с Moto X Style със завидната 21 MP камера. Смартфонът все повече се превръща в нашето второ Аз, от Moto го знаят и са се постарали да отговорят на всеки вкус и нужда.

Moto X Force препоръчителна цена: 1499 лв.

Moto G препоръчителна цена: 399 лв.

Moto X Play препоръчителна цена: 699 лв.

More Стил