Следва

Мини тенденции в грима: Хромиране

Да или Не на късата коса тази пролет?

Пак се хванахме за косите. Този път почти буквално. Влезнахме в спор ДА или НЕ на късата коса за пролетта. Ще ни помогнеш ли да го решим?

Hair преди 7 години

Пак се хванахме за косите. Този път почти буквално. Влезнахме в спор ДА или НЕ на късата коса за пролетта. Ще ни помогнеш ли да го решим?

Категорично ДА!
Меги

Късото е секси – важи за всичко! Особено за прическите. В миналото съм била с къса коса, наситна много къса. Период, в който не само не се срамувам от снимките си, но и за който често се сещам с носталгия. Няма нищо по-шик от стилна къса прическа, която носиш със самочувствие. Освен че отива на абсолютно всеки стайлинг е лесна за поддръжка. Да не забравяме, че през топлите дни в годината забравяш за „парниковия ефект“, който се получава при пуснатите дълги коси. Чао ластици, шноли, диадеми, фиби и всякакви помощни аксесоари, които се опитват да сложат в „ред“ дългите гриви. Всеки път, когато седна на фризьорския стол, се изкушавам да отрежа вече порасналите си коси и да се върна към онова секси удобство, от което жените не трябва да се страхуват и да бягат. Защото, дами, дългите коси не ви правят по-женствени, излезте от това глупаво клише. Жени сме не заради косата , а заради това, което се крие под нея и в гърдите ни.

Не:
Александрина

Чуем ли за „момиче от приказките” моментално си представяме една дългокоса красавица. Късата коса не е за всяка жена, а и експериментите с дължината и стайлинга отиват най-много на младите момичета. Дългата коса, от своя страна, отива на абсолютно всяка жена, освен това и подмладява. Действително е трудна за поддръжка, но пък ти дава свобода за всевъзможни прически (права, къдрава, на плитки – каквото пожелаеш!). Късата прическа обикновено изисква определено оформяне, за да застане по начина, по който трябва. Дългата коса и в най-рошавото си състояние изглежда в пъти по-добре от неоправената, нестилизирана къса прическа.

Малко street style стимул за следващото ти посещение при фризьора.





 

Анкета

Да или Не на късата коса

More Hair