Следва

Мини тенденции в грима: Хромиране

Да или Не на късата коса тази пролет?

Пак се хванахме за косите. Този път почти буквално. Влезнахме в спор ДА или НЕ на късата коса за пролетта. Ще ни помогнеш ли да го решим?

Hair преди 7 години

Пак се хванахме за косите. Този път почти буквално. Влезнахме в спор ДА или НЕ на късата коса за пролетта. Ще ни помогнеш ли да го решим?

Категорично ДА!
Меги

Късото е секси – важи за всичко! Особено за прическите. В миналото съм била с къса коса, наситна много къса. Период, в който не само не се срамувам от снимките си, но и за който често се сещам с носталгия. Няма нищо по-шик от стилна къса прическа, която носиш със самочувствие. Освен че отива на абсолютно всеки стайлинг е лесна за поддръжка. Да не забравяме, че през топлите дни в годината забравяш за „парниковия ефект“, който се получава при пуснатите дълги коси. Чао ластици, шноли, диадеми, фиби и всякакви помощни аксесоари, които се опитват да сложат в „ред“ дългите гриви. Всеки път, когато седна на фризьорския стол, се изкушавам да отрежа вече порасналите си коси и да се върна към онова секси удобство, от което жените не трябва да се страхуват и да бягат. Защото, дами, дългите коси не ви правят по-женствени, излезте от това глупаво клише. Жени сме не заради косата , а заради това, което се крие под нея и в гърдите ни.

Не:
Александрина

Чуем ли за „момиче от приказките” моментално си представяме една дългокоса красавица. Късата коса не е за всяка жена, а и експериментите с дължината и стайлинга отиват най-много на младите момичета. Дългата коса, от своя страна, отива на абсолютно всяка жена, освен това и подмладява. Действително е трудна за поддръжка, но пък ти дава свобода за всевъзможни прически (права, къдрава, на плитки – каквото пожелаеш!). Късата прическа обикновено изисква определено оформяне, за да застане по начина, по който трябва. Дългата коса и в най-рошавото си състояние изглежда в пъти по-добре от неоправената, нестилизирана къса прическа.

Малко street style стимул за следващото ти посещение при фризьора.





 

Анкета

Да или Не на късата коса

More from View Sofia

Никога вече кокосово масло! Ето причините...

Health преди 2 години

Споровете за кокосовото масло продължават. Онези, които са свикнали да готвят храна с него - палачинки, овесени каши, дори меса - не могат да повярват, че техният идол сред мазнините е свален от пиедестала. Ако сте от тях, пригответе се за съответния шок...

More Hair