Следва

ИКЕА избра 7 финалиста в кампанията БАЛКОН ТУРИСТ

Editors' Choice: Моят куфар за един дълъг летен уикенд. Лятото на 2016 на Габи

Спонтанният уикенд с куфар в ръка, чифт големи слънчеви очила и усмивка на лице, звучи като прекрасно решение за средата на Май...

All About Life преди 7 години

Спонтанният уикенд с куфар в ръка, чифт големи слънчеви очила и усмивка на лице, звучи като прекрасно решение за средата на Май. Взимам с мен и две непрестанно кикотещи се приятелки и потегляме към морето. Вярно, на път сме да изпреварим слънцето и времето за плаж, но, какво да кажа, събрали сме непоправими оптимистки. И точно затова сандалите, банските и слънцезащитните продукти преобладават в претъпканите ни куфари.

А ето и какво друго има в моя Samsonite: няколко бейсик елемента като бял тишърт; раирана риза, по която обаче има и флорален принт; деним миди; къси панталонки. Не забравям да взема и любимата ми слип рокля, удобната рокля-риза и, най-важното, любимия ми тренд за сезона - бомбър якето с източни мотиви.

Освен множеството шарени дрехи, намирам място и за козметиката. Не тръгвам на където и да е без нея. Първа в списъка е слънцезащитата - за лице с 50 LSF на Eucerin и за тяло - Biotherm; а след това идва и основната грижа - серум на Lancôme и хидратант за тяло на Biotherm. Макиажа го оставям съвсем лек - малко от глоса In love на Lancôme, спирала и бронзираща пудра.

Книга - 1984, Джордж Оруел, с красивия книгоразделител от колекцията "Бижута за книги" на Eco Cards
Рокля-риза &Other Stories
Слип рокля - Marina London
Бомбър Marks&Spencer
Топ с пандало рамо Zara
Къси панталонки Equipment
Риза с флорален принт и райе Equipment
Деним пола Zara
Сандали Tomas Maier
Бански Blue Life
Бял тишърт Massimo Dutti
Очила Jimmy Choo
Слънцезащитен крем за лице Eucerin
Глос In love, Lancôme
Серум за лице Énergie de vie, Lancôme
Слънцезащитен спрей за лице Biotherm
Хидрантант за тяло Aqua-Gelée, Biotherm

More All About Life

Sugar Daters вече и в България

All About Life преди 4 дни

SugarDaters, водеща sugar dating платформа, е развълнувана да обяви разширяването си в България, в отговор на нарастващото търсене на sugar dating запознанства в региона. Стратегическият ход идва след превода на уебсайта на български и стартирането на персонализирани блог постове, насочени към българските потребители.

Франция стана първата страна в света, чиято Конституция гарантира правото на аборт

All About Life преди 1 седмица

Франция стана първата страна в света, в която правото на жените на аборт е официално записано в конституцията. Съответната поправка, която бе приета от френския парламент, е официално одобрена, съобщи телевизионният канал Public Senate.