Следва

Кой как избра да се рекламира: още снимки на Адам Драйвър с коня, thank you, Burberry

И бански, освен парфюм, от Byredo? Колаборацията с Stockholm Surfboard Club се изчерпа на втория ден

Колекцията, много шведска, много сканди, се нарича Summer Friends

 

All fashion преди 1 година

Обожаемата парфюмерийна и козметична марка Byredo на вероятно най-секси парфюмериста в света (Бен Горам - баскетболистът парфюмер) и емблематичната шведска марка Stockholm Surfboard Club пуснаха колаборация - лимитирана колекция от цели бански костюми за плуване и сърф. Капсулната колекция включва асиметрични модели с едно рамо в два цвята: прашно лилаво и черно. Банските са завършени с логото на марката, а вдъхновениета за създаването им са скандинавските крайбрежни гледки и сърф културата (четете още: Дебютът на декоративната козметика Byredo - цветове отвъд клишетата).


7 аромата за повишаване на настроението (и кога да се напръскаме с тях)


Купуваме по парче от колекцията на официалния сайт на Byredo (с уговорката, че всичко е изкупено в този момент, което не означава, че няма да има ново зареждане) и в магазините на Stockholm Surfboard Club - цената е точно 180 евро. 

More All fashion

Истории от живота: защо Милано (а не Рим) е столицата на италианската мода

All fashion преди 12 часа

Отговорът е в историята. В допълнение към производствените райони, посветени на местните индустрии, Италия може да се похвали с три града, които носят модата в сърцето си: Милано, Рим и Флоренция.

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: Dries Van Noten, с бретон и в цвят

All fashion преди 13 часа

Майстор на цветовете и комбинирането им, Dries Van Noten посвещава своята есенна колекция на смелите жени, които рискуват (сами знаем колко често се случва това) и си правят бретон. „За мен това означава смелост, но и предпазливост... В някои отношения тези жени са много нежни, но в същото време много силни.“ И добавя: „Става въпрос за стил, не за мода.“

Истории от червения килим: кой какво показа в последните 12 месеца

All fashion преди 1 ден

В навечерието на Оскари 2024 и два месеца преди поредната Met Gala, две събития, които обещават изключителни модни моменти, припомняме на какво най-добро станахме свидетели във високия моден клас през изминалите месеци. Купища луди и незабравими модни моменти, от монохромната червена визия на Риана на Super Bowl до детайлната рокля на Кайли Дженър с лъвска глава, подписана от Скиапарели на Седмицата на модата в Париж, звездите оставиха силен стилов отпечатък.