Следва

Орлин Павлов, Асен Блатечки и Калин Вельов канят на поход срещу рака на гърдата

Мъжкото приятелство, задружното, шумното, боровинковото...

Среща по мъжки... Какво си представяш?

All About Life преди 7 години

Среща по мъжки... Какво си представяш? Много бира, джънк фууд и един огромен телевизор, на който тече футболен мач? Съвсем не, дори изобщо. Поводът е просто подробност, всъщност – дори не е необходим. Нужни са само най-верните ти приятели, слънчеви лъчи и бутилка свежест за „наздраве”.

Заразно готини и шеметно позитивни Йоан, Христо и Аксел излязоха да изпият по едно студено Somersby Blueberry в първия безоблачен ден, който просто приканваше за разходка. Още преди да изпият и първата си бутилка, към тях се присъединиха Никола и Мартин с думите: „Къде сте тръгнали без нас?!”

Компанията се събра, а оглушителният им смях ехтя с часове в центъра на София.

Проследихме техния забавен делничен следобед и се убедихме, че и момчетата (да, и момчетата!) обичат да прекарват време с приятели - на задушевни разговори и много шеги.

А след това ги оставихме се да се насладят на споделените си минути заедно, по мъжки, с по сайдер в ръка.

More All About Life

Пълната забрана на реклама на хазарт в медиите е факт

All About Life преди 11 часа

Патологичното разстройство свързано с хазарт се характеризира с неконтролирани залагания, извън всякаква граница на социално-приемливата или за забавление активност, така че има сериозни последици за личността и за живота на залагащия. Хората, които страдат от хазартна зависимост може да загубят всичките си спестявания, може да се въвлекат в престъпления (кражби, подправяне на чекове, злоупотреби свързани с пари), за да си набавят нужните суми пари за техния „навик”. Много значими взаимоотношения и работата могат да бъдат загубени от пристрастените към хазарта. Това е буквално текстът, който сопираме от сайта на Министерствота на здравеопазването на Република България.