Следва

Новите колекции: Fendi Cruise 2017

Стил урок на седмицата: Костюмът

Костюмът е една от онези дрехи, които винаги са били обект на обожание, независимо от годината, в която се намираме...

All fashion преди 7 години

Костюмът е една от онези дрехи, които винаги са били обект на обожание, независимо от годината, в която се намираме. Следователно, излишно е да споменаваме колко точно е актуален този елемент и за настоящия пролетно-летен сезон. За сметка на това пък, днес правим бърз разбор на основните му тънкости, които ще ни преведат успешно през материала.

Да видим!

На снимката горе: Saint Laurent пролет/лято 2016

Смокингът на Saint Laurent


Фрея Беха за Saint Laurent

Говорейки за смокинг, в главите ни няма място за нищо друго освен Saint Laurent. За настоящия сезон обаче класиката търпи гръндж трансформация по волята на Еди Слиман: размазания грим, прозрачния топ с тънки презрамки и една тиара обещават тренд издържана вечерна визия.

Костюм от 3 части


Джорджия Мей Джагър


Кейт Бланшет и Джорджо Армани

Костюмът от три части определено има място в гардеробите ни тази пролет, като тук важат две малки уточнения: забравяме за ризата под елека, а чоукърът става задължителен.

Ефектът Gucci


Gucci пролет/лято 2016


Дрю Хемингуей

Надали скоро модната тълпа ще спре да гледа към Алесандро Микеле, затова и тук следването на наложената от него естетика е напълно уместна. Когато говорим за костюми, поглеждаме към това му вече безброй пъти фотографирано произведение и си открадваме основното: ярките цветове са повече от окей, но те вървят ръка за ръка с преувеличените аксесоари.

Mix&Match


Topshop пролет/лято 2016

Миксирането на принтове съвсем не ни е чуждо. Освен традиционното смесване между цветове и форми, този сезон наблягаме и на наслояването на различни по текстура материи.

More All fashion