Следва

Свежи изненади допълват програмата на Фестивал на цветовете

Мъжът Стрелец - астро-наръчник за прелъстяване

Мъжът Стрелец е оптимистичен, смел, свободолюбив, експанзивен...

Astro преди 1 година

Възраждаме специалната си поредица от астро наръчници по съблъзняване, минахме през мъжа Везни и мъжа Скорпион, знаете чий ред е... Сега кратко, но достатъчно красноречиво ще направим астрологична дисекция на любимите ни от огнените мъже - как да ги обичаме, как по-добре да ги разбираме, за какво да не им се сърдим и защо някои на пръв поглед необясними неща всъщност са съвсем обясними, ако ги погледнем през ученото око на астролога.

Мъжът Стрелец е оптимистичен, смел, свободолюбив, експанзивен. Той успява в живота и почти винаги постига поставените цели. Гордее се с произхода си, приятелите, дома, страната и талантите, но се чувства нещастен, унижен и от най-малкия знак, намек, че това е неоправдано. Всяка проява на жестокост е неприсъща на този знак и той избягва да причинява болка на другите. Лесно се спогажда с хората, но в близки приятелски отношения влиза много внимателно.

Мъжът Стрелец обича спорта, природата, пътуванията, да опознава и завладява света, с хората е много открит и дружелюбен. По природа е щедър, добродушен и много отворен. Умее да привлече вниманието към себе си, притежава научен ум, позитивизъм и гъвкавост. Способен е в нужното време да вземе правилното решение. Винаги се старае да действа по съвест, той е с развито чувство за чест. Доверява се и на сърцето и на гласа на разума, но не винаги постъпва мъдро.

Любов

Любовта за мъжа Стрелец е едно интересно приключение. Той се надсмива над факта, че повечето от нас я приемат на сериозно. В периода на ухажването се държи по-енергично и целенасочено от съперниците си, обаче, постигайки целта си, бързо “изстива”. При мъжа Стрелец любовният живот е повърхностен, но той е много честен. Жените често си мислят, че отношенията им с него са по-сериозни, отколкото са в действителност. Те се надяват, че той се нуждае от здрава връзка, а в същото време мъжът Стрелец се стреми към леки отношения, може дори само платонични. Мъжът Стрелец има нужда от разнообразие. Дайте му свобода, ако искате да го задържите до себе си. Не му задавайте излишни въпроси, не го плашете, че ще го напуснете. Ако се отнасяте към живота така, както и той, може да очаквате, че ще му станете жена. Мъжът Стрелец предпочита пламенна, страстна любов, а потребността от стабилна дългосрочна връзка лесно може да удовлетвори и на по-късен етап от живота си.

Брак

Един мъж Стрелец е невъзможно да "го влюбим" или "оженим" за себе си. Той избира сам. Ако искате да го спечелите, трябва да проявите голямо търпение и изобретателност. Показател за встъпване в брак е сериозността и зрелостта на мъжа Стрелец. Той се решава на него, когато вече е зрял мъж, ценящ стабилните и дълготрайни отношения. Не се опитвайте да привържете мъжът Стрелец към дома, в противен случай той ще бяга от вас. Предложете му подкрепа, не го смятайте за своя собственост, когато брачният договор е подписан и си е пренесъл вещите. Той обича да живее във въображаем свят и ако успеете да създадете подходящата домашна атмосфера, бракът ви ще бъде щастлив. Мъжът Стрелец смята, че дома - това е мястото, където може да се отбие за малко, когато е време да се преоблече или да вземе душ.

Секс

Когато контактува с една жена, нейната младост, красота и чар напълно го завладяват, доставяйки му разнообразни чувствени усещания, на които той се наслаждава интензивно. Мъжът Стрелец води активен сексуален живот и няма нищо чудно ако по едно и същото време се среща с няколко жени. Проблемът е в това, че той не лъже, не играе и не мами, а изразява това, което чувства в дадения момент. Срещите за една нощ не го плашат, но за по-сериозна връзка мъжът Стрелец иска да има партньорка, на която може да се довери напълно. Сексът играе много важна роля за него. Обичан, той е готов да даде много. Само не играйте игрички и не използвате сексуалните отношения като оръжие. Това няма да му хареса и най-вероятно ще си събере багажа и ще си тръгне.

Идеалната жена

Самият мъж Стрелец често не е в състояние да опише каква е тя - жената на неговите мечти. Съществува само образ на тайнствена непозната. Въпреки това, веднага може да се каже, че тази дама е без комплекси, любознателна е, общителна и с чувство за хумор. Скучни, ограничени, ревниви и подозрителни особи веднага ще отвратят мъжа Стрелец. Ако обичате да експериментирате, да изследвате нещо и да пътувате, напълно ще се впишете в представите на мъжа Стрелец за идеала. Той обръща внимание на физическата привлекателност, но най-вече го привлича интелекта. Като правило, той избира жена от неговия приятелски кръг. Често обръща много повече внимание на умението на жената да поддържа интелигентен разговор, отколкото на сексуалността и домакинските ѝ умения. Разглежда жената повече като приятел, а не като стопанка на дома му и майка на децата му. За него е много важно съпругата му да споделя неговите интереси и убеждения, и да намира лесно общ език с неговите приятели. Непосредственост - това е ключът към сърцето му.

More Astro