Следва

ЧРД 70, Бриджит Макрон! Празникът - „при засилени мерки за сигурност“

Важно: 4-те зодии, за които след прехода на Плутон във Водолей нищо няма да е същото

Силата на Плутон редовно е омаловажавана и дори отричана, но астрологията е тук, за да промени този наратив

 

Astro преди 1 година

Въпреки че е понижена от планета до планета „джудже", интензивността на нейното влияние няма нищо общо с нейния размер. Ако сте един от зодиакалните знаци, които ще бъдат засегнати най-много от Плутон във Водолей, пригответе се за един от най-променящите живота астрологични транзити, през които някога ще преминете (прочетете още: Грандиозният преход на Плутон във Водолей и какво ни чака, общо и знак по знак).

Плутон може да се смята за господар на подземния свят, но никога не трябва да съдите за книгата по корицата. Въпреки че е планетата на смъртта и прераждането, влиянието на Плутон е до голяма степен неутрално, отколкото по своята същност положително или отрицателно. Плутон е просто планета, която алхимизира едно нещо и го трансформира в друго. Смъртта и прераждането могат да означават много неща, като даване и вземане, начало и край, както и обратното - край и начало. Точно когато мислите, че знаете всичко, което трябва да знаете, Плутон осветява всички тайни, витаещи в сенките, повдига скалата и ви показва всички гадинки, които се спотайват отдолу. Не можете да отречете истината, след като Плутон се увери, че се взира право във вас.

Плутон е планета, която оформя по-крупните тенденции за човечеството. Например, милениалите са родени, докато Плутон е в Скорпион, а поколението Z се свързва с транзита на Плутон в Стрелец. Когато Плутон навлезе във Водолей, което се случи преди броени дни, на 23 март, това ще вдъхнови променящи играта иновации и ще ни насърчи да пренасочим усилията си към по-ориентирани към общността идеали. Тъй като това е първият път, когато Плутон влиза в нов зодиакален знак от 2008 г. насам, тази промяна ще съвпадне и с революционни вълни, които ни тласкат към бъдещето. А ще изглежда ли това бъдеще по-добро или по-лошо от това, което имаме сега? Решение зависи изцяло от вас.

Тъй като Плутон е толкова бавно движеща се външна планета, той покрива само един до три градуса годишно. И след като Плутон влезе във Водолей на 23 март точно в 8:13 сутринта ET, това означава само намек за тона на един дълъг транзит, който постепенно ще се оформи през следващите 20 години. Плутон ще стане ретрограден на 1 май, като ще се върне обратно в Козирог на 11 юни. После Плутон ще влезе отново във Водолей на 20 януари 2024 г., преди отново да се върне обратно в Козирог на 1 септември 2024 г. и след които пак ще си дойде обратно във Водолей на 19 ноември 2024 г. Плутон във Водолей ще приключи своя транзит след две десетилетия, навлизайки в Риби през 2043 г.

Ето кои са четирите зодиакални знака, които ще усетят Плутон във Водолей най-силно:

Телец

Ако сте Телец или имате изгряващ Телец, Плутон във Водолей ще разтърси кариерата и цялостната ви репутация. Докато Плутон прекарва следващите 20 години, осветявайки вашия 10-ти дом на обществено положение, може да откриете, че се отказвате от определени кариерни пътеки и несбъднати мечти, които не са се оформили така, както сте се надявали. Когато този транзит започне, може да изпитате определени неуспехи или да се откажете от определени стандарти, които сте си поставили. В крайна сметка Плутон унищожава, преди да създаде, и за да може да ви постави в най-добрата възможна позиция за постигане на величие, може да се наложи да се откажете от всичко, което някога сте познавали. И въпреки че това звучи ужасяващо, то също така е невероятно специално, скъпи Телци. Не много от нас ще изпитат как Плутон пресича средата на небето, което може да донесе пари, власт и слава, ако сте готови да прегърнете изцяло различна структура на кариерата си. Запомнете: Плутон буквално означава „богатство" на гръцки. Докато този транзит приключи, ще можете да видите всички начини, по които Плутон ви е подготвил за слава и високи постижения.

Лъв

Вашите отношения се поставят под микроскоп, когато Плутон навлезе във Водолей. През следващите 20 години Плутон ще ви принуди да се съобразите със скелетите в гардероба си, особено ако те са ви пречели да култивирате наистина силно и здраво партньорство. Ако сте Лъв или имате изгряващ Лъв в хороскопа, Плутон във Водолей може да доведе до големи възходи и падения в любовния ви живот, социалния живот и личните ви взаимоотношения, но това не е непременно лошо нещо. Пригответе се хората да разкрият истинската си същност. По време на този транзит вашите истински приятели и съюзници ще се разкрият точно толкова, колкото и вашите тайни врагове. И когато Плутон във Водолей приключи през 2043 г., може да се почувствате много по-уверени във връзките си, знаейки, че сте прекарали последните две десетилетия, подхранвайки онези, които имат значение, като същевременно отделяте себе си и се учите от онези, които не работят. И между другото, този транзит може също да ви запознае с някои богати и добре поставени в обществото партньори, любовници и приятели!

Скорпион

Пригответе се за голяма промяна, защото Плутон във Водолей е тук, за да хвърли светлина върху най-прашните ъгли на личния ви живот. Ако сте Скорпион или имате изгряващ Скорпион, този транзит ще ви принуди да се справите с някои от семейните драми и конфликти, свързани с вашите емоционални корени. Плутон е планета, която трансформира, но за да може този транзит да ви помогне да създадете семейна динамика и домашна среда, която поддържа най-високия ви растеж, може да се наложи да прекарате следващите 20 години, освобождавайки се от някои от лошите си навици и изцеление от травмата, която сте преживели в ранна детска възраст. Това звучи много тежко и в много отношения е така, но печалбата си заслужава. Готови сте да се почувствате като у дома си според собствените си условия, Скорпиони. Не е нужно роднините ви да се разбират или личният ви живот да има смисъл, за да се чувствате като у дома си. Позволете на Плутон във Водолей напълно да трансформира вашата перспектива за „дом", защото той наистина е мястото, където е сърцето. Може също така да наследите пари от роднини по време на този транзит, така че не се изненадвайте, ако внезапно бъдете включени в завещанието на леля си.

Водолей

Пригответе се да станете чисто нова версия на себе си, Водолеи. Докато Плутон във Водолей приключи, може да се почувствате като напълно различен човек. Всъщност може дори да сте неузнаваем. Ако сте Водолей или имате изгряващ Водолей, вие сте на път да преживеете нещо, през което много от нас никога няма да преминат през живота си – Плутон, пресичащ вашия асцендент. През следващите 20 години Плутон ще трансформира напълно първия ви дом и докато приключи, вие ще се почувствате по-силен, по-могъщ и по-подготвен да покажете на света кой *всъщност* сте. Въпреки това, за да претърпите тази метаморфоза, може да се наложи да прекарате време в оплакване от човека, за когото сте се смятали, и да се откажете от живота, който сте мислили, че ще имате. Това ще бъде процес и със сигурност няма да се случи за една нощ, но промяната е също толкова вълнуваща и утвърждаваща, колкото и плашеща. Вашата личност е на път да се превърне в запазена марка, Водолеи, и се надяваме, че вашите подражатели и фенове знаят, че именно вие сте проправили пътя. Ако някой ще поведе света в следващата ера от историята, това сте вие, Водолеи. Всички сме готови да следваме вашето ръководство.

More from View Sofia

24 SELF MADE: Вилияна Карушкова

All About Life преди 1 година

24 SELF MADE е поредица за готини софиянци. Заедно ще четем, от този септември, докогато не ни свърши хубавото вино/кафе, за интересни и извънредно симпатични хора от града, които каним да се раходят по страниците ни, споделяйки искрено, честно, смешно, меланхолично, радостно или каквото е в момента настроението им, с техните думи, снимки, видеа, идеи, с тяхното изкуство и по техния начин, как изглежда, мисли и чувства един софиянец, Есен 2022 edition. Here is part 2!  

Преди и след: кралските стилисти, специализирани в "от пате - лебед"

Celebrities преди 1 година

Разказваме за най-впечатляващите кралски трансформации и реализиралите чудото стилисти. Всички те превърнаха обикновени човешки същества в неузнаваемо образцови принцеси, херцогини и графини  

More Astro