Следва

Златната кокошка на татко: Гери-Никол се сдоби с яхта

Кейт Мос се сгоди… преди да се разведе със съпруга си!

Кейт Мос никога не е играла по правилата...

Celebrity beauty преди 7 години

Кейт Мос никога не е играла по правилата. Джейми Хинс все още е законният съпруг на модела, но това не попречи на Мос да се сгоди.

След едногодишен романс най-сетне граф Николай фон Бисмарк се реши да падне на колене.
Двойката вечеря в скъп италиански ресторант, когато Николай изважда диамантен пръстен и предлага на Кейт, след като изчаква всички гости да си тръгнат.Самият собственик на ресторанта, Джовани Фракаси, става свидетел на романтичния миг: „Беше наистина трогателно. Николай изчака да останат сами, след което падна на колене и извика „Ti amo!”. Изваждайки пръстена, той каза, че ѝ го дава момента, в който Кейт ще бъде официално разведена”, разказва Фракаси.

Папараците не пропуснаха да заснемат Кейт и ръцете ѝ, за да покажат внушителния диамант.


 

More Celebrity beauty

Лед, вода с лимон и коректор: тайните на перфектната кожа на Ирина Шейк

Celebrity beauty преди 2 месеца

От корицата на майския брой на Vogue Italia супермоделът разказа всичко за своята рутинна грижа за кожата, като се фокусира върху наследеното от поколенията жени в семейството й и върху важността да се грижим и за „вътрешната красота“. Защото истинската красота се крие в това „да се държиш винаги като дама“, както често повтаря майка й.

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 3 месеца

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.