Следва

Доживяхме! Ким Кардашян сменя имиджа

Fashion Battle: Нещата, които взехме от него

Не обичаме да воюваме, особено по между си, но в името на модата и вас си организирахме традиционен Fashion battle във View Sofia..

All fashion преди 7 години

Не обичаме да воюваме, особено по между си, но в името на модата и вас си организирахме традиционен Fashion battle във View Sofia. Две от най-стайлиш редакторките от екипа запретнаха ръкави и вложиха усет, творчество и най-вече любов, за да докажат тезата си как биха взели "назаем" нещо от Неговия гардероб. 

Миглена

Мъжките дрехи и аксесоари са като магнит за мен. Далеч по-секси ми изглеждат от роклите, напук на стереотипа. При всяка възможност прибавям към личния си стайлинг панталон, джинси или сако, типично за господата. А един часовник, който на неговата китка означава клас и лукс, на моята просто крещи стил. А една жена на първо място трябва да бъде стилна.

Александра Рамирез

Ясно е, че навикът ни да си присвояваме нещата на гаджето няма да спре до дънките, тениската, якето, въобще... ВСИЧКО. А най-обичаме дънките и часовника му! Комбинираме ги с леко отпусната тениска, чанта-торба и добрите стари Найк-ове. Градски лежерен стил подходящ за всеки ден! Аз лично се гордея с избора на моя мил, който носи часовник SWAROWSKI – City Black Bracelet Watch, понеже, ами... идеално пасва на моя гардероб!

Често го нося с дънките му – прав модел, без висящо дъно и стоящи леко освободени по дължината.

Анкета

Обичаш ли да бъркаш в Неговия гардероб?

 Обичаш ли да бъркаш в Неговия гардероб?

More All fashion