Следва

Абитуриентска треска 2009 - Ина Михова за прическите в балната нощ

Weekend to-do list. Като за начало - неонови устни

Сега и тук, точно както ги видяхме в Лондон, предлагаме да се съсредоточиш и да видиш това, което ще ти покажем...

Beauty News преди 14 години

Боже, колко е секси!

Ми да, би казала една приятелка, която се научи много преди мен, че е важно, наистина важно да си в крак с нещата, които са модерни.

Преимуществата да потребяваш навреме модна информация са ясни, няма да ги изброяваме надълго пак, но най-общо: Ти си информиран, Ти си наясно, Ти си напред с материала, Ти си модерен.

Сега и тук, точно както ги видяхме в Лондон, предлагаме да се съсредоточиш и да видиш това, което ще ти покажем, защото неонът върху устните е един от най-най готините make-up трендове този сезон.

Да положиш плътния, неблестящ, наситен до въздействието на аксесоар цвят върху устните си това лято е
първо - задължинелно и второ - много секси.



Оранжево, розово и всички техни нюанси за по-закоравелите, и синьо-зелено-жълти решения за по-смелите са прекрасни на загорялото ти лице, изсветлялата коса, дискретните лунички, семплите диаментани обеци, широко окръгленото деколте, силно протритите светли джинси, отворените обувки с или без ток и смелия мъж до теб.
Интересното при този тип червила е, че са подходящи от сутринта до вечерта, и при всеки повод, стига да си преценил и останалото в грима. Неона не се комбинира добре с много силно гримирани очи, не стои на фон-дьо-тен тип "маска" и въобще не е подходящ за над 49.



Всичко друго е в твоите ръце. Изборът в момента е огромен. Ние харесахме най-много неоновата палитра наYves Saint Laurent, но и Dior са много добри.

More from View Sofia

More Beauty News